5 gaya rambut kiut sangat untuk suami

http://mamanadia.com/5-gaya-rambut-kiut-sangat-untuk-suami/

Nak bagi surprise pada suami tak?ni special untuk para isteri je ye. 5 gaya rambut kiut sangat ni mungkin buat si suami tak sabar balik rumah cepat.

Tapi sebelum itu, suka la mama nak ingatkan. Semua wanita tahu rambut tu mahkota wanita kan. Jadi, kenalah jaga dengan baik. Pemilihan cara potongan rambut pun penting, rasanya ramai ibu-ibu yang memilih rambut pendek atas alasan mudah dijaga.

Apapun, pastikan shampoo yang digunakan sesuai dengan kulit kepala anda dan selalu-selalu cuci rambut apatah lagi yang bertudung. Kadang-kadang tu gi la spa ke salon ke buat rawatan rambut. Panduan penjagaan rambut bagi wanita bertudung mesti kena ambil tahu jugak.

Gaya rambut untuk para isteri

Gaya kiut 1

melebatkan rambut,penjagaan rambut,keguguran rambut

Mama namakan ni gaya sweet girl. Ala-ala budak sekolah pun ada. Baru la nampak muda belia kan kan..silap-silap boleh jadi mengimbau kenangan masa bercinta. Apatah lagi bagi pasangan yang bercinta dari zaman sekolah hehe

Gaya kiut 2

rambut panjang, rambut kering,prosante

Gayakan rambut begini kalau nak menyambut anniversary,  maksud mama anniversary di rumah la ye. Bagi yang bertudung nak celebrate di Restoran Berputar KLCC macamana la pulak..sesekali anniversary celebrate candle lite dinner belakang rumah..baru boleh gaya begini

Gaya kiut 3

melebatkan rambut,penjagaan rambut,keguguran rambut

Haaa yang ni ala-ala wanita melayu terakhir..soo sopan and ayu gitu. Rasanya husband semua mesti suka tengok isteri yang ayu dan sopan kan? Mama suka jugak yang ni. Ringkas dan sweet!

Gaya kiut 4

 rambut panjang, rambut kering,prosante

Suka K-pop kah..?haaa ni paling sesuai dengan jiwa anda..daripada dok layan saja apply sekali. Bukan untuk orang lain pun untuk suami sendiri. Silap-silap husband pun tak perasan ingat artis K-pop mana sesat dalam rumah opppsss

Gaya kiut 5

melebatkan rambut,penjagaan rambut,keguguran rambut

Last but not least, ini pun antara yang simple and chic bagi mama. Mama namakan gaya malu-malu kucing..hahah..ikut lah tapi ala2 comel ja mama like sangat. Bagi yang ramai askar tentera paling sesuai untuk gaya ni

Amacam? mesti dah ramai dah pilih nak gaya kiut mana satu kan..?boleh cuba try lepas ni. Salah satu ikhtiar mengekalkan kebahagian rumah tangga. Taklah hari-hari macam rambut pontianak harum sundal malam kan.hehe

Para suami sekalian..?jangan lupa share kepada isteri kesayangan. InshaAllah si isteri mesti akan tersenyum.

so sweet to share

~mamanadia~

4486 Total Views 3 Views Today

6 comments for “5 gaya rambut kiut sangat untuk suami

  1. Ain
    July 2, 2015 at 10:17 am

    Cantik juga style rambut macam ni.

    • July 2, 2015 at 12:10 pm

      comel kan

      cubalah!

  2. July 4, 2015 at 3:18 pm

    boleh cuba ni..kang terkejut pulak suamiku bila buat rambut kiut ni. Buang tabiat apa bini aku ni..hahaha
    akmal rusydi recently posted…Awas, 7 Masalah Jika Kurang Minum Air!!My Profile

    • July 5, 2015 at 12:05 am

      hehehe suami mintak try yang lagi 4 plak lepasni akmal

  3. July 14, 2015 at 8:37 am

    saya juga selalu tukar gaya rambut.. best

    • August 2, 2015 at 4:12 am

      best kan?untuk suami jugak bukan orang lain pun =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

CAPTCHA Image
Reload Image