Sirap Merah Terbaik Atasi Kedut Supaya Tidak Dipanggil Makcik

http://mamanadia.com/atasi-kedut-supaya-tidak-dipanggil-makcik/

Assalamualaikum semua..petang-petang ni mama nak share kisah sentap sikit. Umur baru melangkah 30 tapi orang panggil mak cik?oh no! Jangan risau, ni mama nak share tentang sirap merah terbaik atasi kedut.

Sejujurnya, mama rasa semua wanita akan merahsiakan umur mereka. Memang itu sikap wanita janganlah ada yang tanya kenapa. Tips untuk lelaki janganlah sesekali panggil kakak apatah lagi makcik kalau first time nak tegur perempuan. Memang kena jeling lah..hehe

Apapun, harini mama nak berkongsi cerita tentang sirap ni. Ya memang sebiji seperti sirap tapi rasa seperti ribena. Mama memang penggemar ribena semenjak mengandungkan anak ke-2. Ribena minuman wajib.

Apa itu Vivix?

awet muda, kulit cantik

inilah sirap vivix yang mama amalkan

Seperti yang tertera di bahagian ingredient Vivix ni, Vivix merupakan gabungan botani 4 ramuan semulajadi iaitu Muscadine Grape, Purple Carrot, Elderberry, dan Polyganum Cuspidatum. Apa ke benda ni?

Teknikal sangat nak cerita satu-satu, yang pastinya ramuan inilah yang menjadikan Vivix ni atasi kedut. Mama ada buat kajian sikit tentang kandungan 4 ramuan semulajadi Vivix ni.

Vivix bertindak sebagai mengandungi resveratrol yang menjadikan Vivix anti-penuaan. Malah sebenarnya banyak perubatan tradisional Cina menggunakan ramuan-ramuan seperti ini sejak dari dulu kala lagi.

Resveratrol inilah yang bertanggungjawab membantu melambatkan proses  penuaan dan jawapan untuk memanjangkan usia. Off course atas izinNya. Yang pastinya, cuba amalkan sirap merah ni memang dapat atasi kedut buruk tu.

Berita baik bulan ni!

Bagi yang berminat untuk mencuba Vivix, mama sangat sarankan cuba pada bulan Julai ni. Bulan Julai ini adalah bulan cantik untuk VIVIX. Dengan setiap pembelian 2 botol Vivix bulan ni, nanti akan jimat RM185. Uih, boleh guna bayar tol balik kampung nanti.

anti oksidan

Eh, lagi satu secara automatik juga bermakna, keahlian Shaklee pun diberikan percuma seumur hidup. Mama suka jadi ahli Shaklee ni sebab tak perlu renew ahli setiap tahun dan cukup point dapat cash back. Memang berbaloi.

Meh sama-sama kekal tegang dengan Vivix.

2739 Total Views 1 Views Today

10 comments for “Sirap Merah Terbaik Atasi Kedut Supaya Tidak Dipanggil Makcik

  1. July 4, 2015 at 10:38 am

    boleh disyorkan kepada makcik-makcik supaya boleh dipanggil kakak.
    Ikhwan recently posted…Jangan Kutuk Orang Kahwin LambatMy Profile

    • July 5, 2015 at 12:02 am

      hehehe kalau kakak-kakak yang amal kan macam tak kawin lagi jadinya

  2. July 4, 2015 at 12:44 pm

    Vivix memang awesome….kulit cantik, wajah menawan. Masalah kesihatan pun dapat teratasi dengan baik. Nak awet muda..? Vivix memang jawabannya.

    • July 5, 2015 at 12:03 am

      apapun pilih yang semulajadi supaya tak nyesal di kemudiah hari kan nila

  3. July 4, 2015 at 3:11 pm

    best kan minum vivix ni. bukan saja untuk awet muda yang paling penting untuk kesihatan kita. Jangan tunggu sakit baru nak cari ubatnya..

    • July 5, 2015 at 12:04 am

      that’s y orang selalu cakap prevention is better than cure kan

      mama ni memang penakut sikit, memang kalau suruh makan ubat mmg makan ja

  4. July 5, 2015 at 5:02 am

    Ofkos boleh cuba ni..ada ke patut hari tu..awek jual kasut panggil saya pak cik..ehhh tolong la.. saya dalam linkungan umur 20-an lagi..belum sampai 30-an lagi…haha
    Hafizul recently posted…Buat Akaun Syarikat Sendiri, Ofkos STRESS GILERMy Profile

    • July 5, 2015 at 6:10 am

      uih memang tak belajar skill promoter lah awek tu..daripada nak beli boleh tak jadi beli tu..beli tak kasut tu?heheh

  5. July 6, 2015 at 7:00 am

    Aduhh memang sentap tu dipanggil makcik hihihi
    Mama Hantek recently posted…Bagaimana fibroid mempengaruhi kesuburan, kehamilan dan kelahiran anakMy Profile

    • July 9, 2015 at 8:21 am

      Wanita memang bab tu kena hati-hati sikit hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

CAPTCHA Image
Reload Image