Author Archive for Mama

I am a certified Shaklee Independent Distributor. COD available around Gombak and postage all over Malaysia. I am also a mother to 3 heroes and wife to my beloved husband. Passionate about health and love sharing. Life is short so use it wisely =)

Paraben dan kesannya kepada bayi

paraben free

Assalamualaikum semua =) Salam Disember 2015..sebulan lagi nak melangkah ke tahun baru Topik harini mama nak kongsikan ada kaitan dengan baby sebenarnya iaitu tentang paraben ni dan juga kesannya keapda bayi. Semua orang tahu kan apa itu paraben? ka first time…

Kedai Dobi & Layan Diri Terbaik di Kulim

Perkhidmatan dobi di Kulim

Salam sayang semua..mencari kedai dobi & layan diri terbaik area Kulim? ya lah, sibuk beraya mesti baju pun makin banyak perlu dibasuh kan. Jadi, make sure habiskan baca entry mama kali ni =). Mama dulu pernah jugak bekerja di dobi. Best…

Siapa Mama

Pengedar Sah Shaklee Gombak

Assalamualaikum… Mama adalah seorang ibu kepada dua hero soleh iaitu Adam Raiyan (5 tahun) dan Ammar Harith (3 tahun) dan kini expecting my princess, insyaAllah by Mac 2016..amin.. Berjinak-jinak dalam Shaklee sejak 2013 iaitu selepas mencuba Set Penyusuan yang sungguh…