Bisnes Shaklee ni boleh caya ka?

http://mamanadia.com/bisnes-shaklee-ni-boleh-caya-ka/

Salam sayang buat semua pembaca blog mama. Harini nak shere tentang peluang untuk menjana

pendapatan dengan Shaklee dan Q&A tentang Shaklee yang seringkali ditanya:

> Halal ke produk Shaklee ini?                               

> Shaklee bukan MLM ke?Boleh percaya ke?

> MLM standard la banyak menipu kan? 

> Banyak ke bonus yang Shaklee bagi?

> Nak jadi ahli kena keluar modal ribu riban ke?

> Mesti kena simpan stok berlambak-lambak kat rumah kan?

 

Secara jujurnya, mula-mula join Shaklee ini, tidak tahu langsung pun Shaklee ni MLM. Ya la, sebab berpuas hati dengan pengambilan ESP, dhiya pun join jadi ahli dengan yuran keahlian RM75. Lepas tu bermulalah episod mula berbisnes..Bulan pertama buat main-main dapatlah dlm RM70++. Masa tu happylah…selamat dh dapat balik modal. Bulan kedua up to 3angka dan bulan ketiga serius habis alhamdulilah merasalah 4angka sejak dari itu. Dhiya sangat2 bersyukur sebab diketemukan dengan upline dan team bisnes yang sangat best. Group kami sememangnya super duper aktif dan segala tunjuk ajar diberikan dan semuanya secara online. (Kalau group lain tak tahu la ya…)

 

Disini dhiya nak kongsikan sedikit info kenapa anda harus sertai Shaklee bersama dhiya.

16 SEBAB KENAPA ANDA HARUS MEMILIH SHAKLEE?

 

1. Produk yg bagus, berasaskan bahan semulajadi dan melalui kajian terperinci & ujian yg ketat. yg paling penting disahkan halal. Sijil halal lihat sini.

 

2. Syarikat yg mempunyai kredibiliti dan integriti yang tinggi. Sudah 57 tahun di dunia. Dah established. 

 

3. Sistem yg adil,terbukti yg paling penting patuh syariah.

 

4. Shaklee bayar bonus yg tinggi pd pengedarnya, 50% drp keuntungan syarikat (satu ciri syarikat yg baik). Banyak sangat benefit selain cash bonus, ada car bonus & mcm2 insentif. Satu peluang yg sangat besar.

 

5. Bisnes yg boleh diwariskan pada anak-anak.

 

6. Income yg tidak terhad. Boleh jadi passive income dan pelan untuk persaraan.

 

7. Bisnes produk kecantikan & kesihatan adalah antara bisnes yg terbaik. Industri yg bernilai billion dollar, termasuk di Malaysia.

 

8. Tidak perlukan modal. Tak perlu buat pinjaman bank dan tak perlu berhutang dengan sesiapa.

 

9. Boleh dilakukan 100% dari rumah, tak perlu keluar jumpa orang.

 

10. Tak perlukan premis perniagaan. Kan mahal nak sewa kedai.

 

11. Tak perlu simpan stok yg banyak. Tak ada stok langsung pun boleh.

 

12. Hampir tiada risiko rugi, barang rosak, tak laku dsb

 

13. Kalis recession (kalis kemelesetan ekonomi), insya Allah. Maksudnya dlm keadaan ekonomi bagus atau tidak, orang tetap akan beli. Orang tetap perlukan suplemen & produk kesihatan.

 

14. Peluang perniagaan online yg sangat besar, sepertimana kajian oleh SKMM & Paypal berkenaan peningkatan pembeli online & nilai yg dibelanjakan secara online meningkat sehingga berbillion ringgit. Shaklee boleh dibuat 100% secara online.

 

15. Ramai yg dah berjaya mendapat income sehingga 6 angka sebulan. Dengan ilmu, mentor, sistem, strategi dan jalan yg dah tersedia, SEMUA ORANG BOLEH.

 

16. Shaklee menyumbang kepada kepimpinan alam sekitar sejak 5 dekad yg lalu. Syarikat pertama di dunia yg memperolehi pensijilan “Climate neutral”. Kita sokong Shaklee, kita turut menjaga alam sekitar kerana produk2 Shaklee adalah MESRA ALAM.

 

Wah!rasanya cukup sebab rasanya untuk anda YAKIN untuk berbisnes dengan SHAKLEE..yang paling penting, Shaklee adalah produk yang HALAL, SEMULAJADI DAN BERKESAN!!!

HUBUNGI DHIYA sekarang melalui sms/msg di 012-5572559 untuk tempahan dan konsultasi percuma.
 
 
“SHARING  IS CARING”
 
Truly, 
Dhiya Hussin(SID:1076601)
sms/whatsapp : 012-5572559

 

 

565 Total Views 1 Views Today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

CAPTCHA Image
Reload Image