Cara Mendaftar Keahlian Shaklee ~ Bayar atau Percuma?

Cara Mendaftar Keahlian Shaklee ~ Bayar atau Percuma?

As Salam dan salam sejahtera dear…=)

So excited sangat harini dhiya nak cerita pasal bagaimana nak join keahlian shaklee. Firstly, dhiya nak JELASKAN sikit sebab bukan apa, ramai yang bila cakap jom join jadi ahli shaklee terus mind set kata kena jual barang la, terus tak nak jadi ahli. SALAH TU sayang..Menjadi ahli shaklee sama ja macam anda menjadi ahli JCard, SOGO card, POPULAR card, ANAKKU card dan card-card lain tu. Fungsinya semuanya adalah sama iaitu memberi manfaat keahliaan kepada ahli-ahlinya tidak kira lah melalui pemberian point, voucher mahupun promosi besar-besaran. Jadi, begitu juga dengan keahlian Shaklee. Anda layak mendapat benefit sebagai ahli SHAKLEE dengan mendaftar sebagai ahli SHAKLEE.

Ok, clear eh? Sekarang, macam mana cara menjadi AHLI@PENGEDAR SHAKLEE????

 
SEMUDAH 1,2,3,4…
 
(i) Yuran keahlian Shaklee
Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 (bagi pendaftaran secara online, RM10 akan dikenakan di Semenanjung Malaysia dan RM20 bagi Sabah/Sarawak bagi tujuan pengeposan Starter Kit)   ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi dhiya melalui call/sms/whtsapp 012-557 2559 atau email suplement4us@gmail.com (dhiya akan uruskan urusan pendaftaran anda secara online) atau anda juga boleh pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID dhiya iaitu 1076601.
(ii) WAJIB BELI produk setiap bulan ke?
Ingat, anda bukan nak buat bisness kan? Jadi, tak perlu susahkan diri maintain point atau wajib membuat pembelian.
(iii) Apa KELEBIHAN menjadi ahli?
Haaa..inilah manfaat yang dhiya maksudkan apabila kita mendaftar sebagai ahli bagi semua jenis keahlian pun. Tapi untuk keahliaan shaklee, apa yang SPECIAL adalah…

  1. Boleh membeli produk dengan harga ahli dan automatik anda layak mendapat dan 
  2. Jika rajin berkongsi dengan point yang tertentu, anda layak menerima bonus dalam bentuk cash tanpa perlu join bisness
  3. Layak membeli produk melalui ONLINE, jadi anda jimat masa, minyak dan tenaga!

JIKALAU..(perhatian kepada mereka yang berminat sahaja ok!)

  1. Kelas secara online disediakan melalui FB,whatsapp dan lain-lain. Semua hanya dihujung jari sahaja!Tidak perlu keluar rumah untuk menghadiri kelas
  2. Shaklee menawarkan Cash, Car (bonus keretadan Convention (local dan International – Umrah bagi Muslim).
(iv) Apa yang boleh dhiya bantu?
PENDAFTARAN & RUNDINGAN PERCUMA! 
Anda akan sentiasa dibantu dari segi persoalan berkaitan produk mahupun pembelian Shaklee anywhere, anytime!
JADI, Jangan tunggu lagi! Mulakan LANGKAH anda sekarang untuk mendaftar atau seterusnya menjana pendapatan dengan SHAKLEE.

 

Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian, hubungi dhiya hussin 012-55725599..call/sms/whatsapp atau email suplement4us@gmail.com
 
“SHARING  IS CARING”
 
Truly, 
Dhiya Hussin(SID:1076601)
sms/whatsapp : 012-5572559
email: suplement4us@gmail.com
FB fanpage : Young & Healthy Family Store
“ANDA SEDANG MENCARI INCOME LEBIH?TAK MEMPUNYAI INCOME YANG TETAP? SURI RUMAH SEPENUH MASA? SELALU BER FB TAPI XDAPAT APA2? NAK TAK SAMBIL BER FB DUIT MASYUK 4-5 ANGKA???JOM SERTAI KELUARGA PENGEDAR SHAKLEE..PELBAGAI GANJARAN MENARIK MENANTI ANDA!!!”
6570 Total Views 2 Views Today

25 comments for “Cara Mendaftar Keahlian Shaklee ~ Bayar atau Percuma?

  1. July 15, 2014 at 10:16 am

    Best jadi ahli jom jalan2 blog http://anmashealthcare.blogspot.com/?m=1

  2. July 15, 2014 at 12:23 pm

    Untungnya jadi ahli shklee.
    http://kekalsihatdenganvitamin.blogspot.com

    • October 26, 2014 at 3:52 am

      untung sangat2 dear, jangan lepaskan peluang.

  3. July 15, 2014 at 1:24 pm

    Bayangkan betapa selesa membeli dgn harga ahli
    http://superummishoppe.blogspot.com

    • October 26, 2014 at 3:53 am

      kenapa nak bayar lebih kalau boleh dapat murah kan, hehe

  4. July 15, 2014 at 1:59 pm

    Banyak kelebihan kan bila dah jadi ahli

    http://sakuralovebeauty.blogspot.com

  5. July 15, 2014 at 2:18 pm

    memang best!

  6. July 15, 2014 at 2:19 pm

    Memang best jd salah seorg ahli dlm shaklee. Rugi kpd sesiapa yg blm bdaftar
    http://mamazaravitamincentre.blogspot.com

    • October 26, 2014 at 3:54 am

      jangan rugikan diri anda, jom jadi ahli sekarang.

  7. July 15, 2014 at 2:23 pm

    Semudah 123..Mmg berbaloi lah join Shaklee ni..^_^
    http://nurkids2u.blogspot.com

  8. July 15, 2014 at 2:31 pm
    • October 26, 2014 at 3:55 am

      jom jadi ahli untuk nikmati manfaatnya.

  9. July 15, 2014 at 2:47 pm

    Shaklee memang best!

    sihat dan cantik pilihan saya: cara untuk jadi ahli shaklee – http://www.imanvitahouse.blogspot.com/2014/07/cara-untuk-jadi-ahli-shaklee.html?m=1

  10. July 15, 2014 at 5:55 pm
    • October 26, 2014 at 3:56 am

      rugi kalau tak join ja kan sis. =)

  11. July 16, 2014 at 1:02 am
  12. July 16, 2014 at 6:14 am

    rugi xjoin shaklee. cash dpt. keta dpt, trip dpt. sapa nak bg free kan??

    http://www.ourlovebonding.com

    • October 26, 2014 at 3:57 am

      semua dapat free ni,tak mau tak palah tak paksa =)

  13. July 16, 2014 at 2:02 pm

    Jom join shaklee now…terbaik!!!
    http://mummyfarisharyyan.blogspot.com

    • October 26, 2014 at 3:55 am

      memang sentiasa terbaik dear!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

CAPTCHA Image
Reload Image