Cara Tambah Susu Badan Supaya Tak PANIK Anak Menangis Kelaparan

Sekarang ni mudah kan kalau nak menyusu baby. Tips dan cara tambah susu badan di pasaran belambak-lambak. Cuma tinggal nak tak nak ja.

Apapun-kena hati-hati pilih produk ye, the most important is tak effect baby. Kalau boleh, pilih yang natural.

Sebenarnya untuk menyusukan baby ni first sekali kenalah niat dan doa. Sedikit sebanyak pengalaman Kak Nard.

Memang penting sangat supaya kalau datang ombak badai gelora macamana sekalipun, baru dapat tempuh dengan sabar.

Bukan saat bercinta ja na sanggup mengharungi ombak badai, masa menyusu pun sama eh!hihi

Alhamdulillah, Kak Nard menyusukan anak-anak Kak Nard lebih dari 2 tahun. Ketiga-tiga masih prince charming =)

Mungkin Kak Nard share sikit tips untuk tambah susu badan;

1) Niat nak menyusukan baby sejak dari mengandung lagi.

2) Doa dipermudahkan dari mengandung

3) Bila dah bersalin, mulakan menyusu saat hari pertama

4) Sentiasa positif, positif dan positif

5) Elak stress(off course, minimum stress tu ok)

6) Ada masa buat senaman sikit =)

Bukan senang nak menjayakan penyusuan 2 tahun. Tapi kalau kita niat betul-betul tiada yang mustahil, inshaAllah.

Dia ibu bekerja tapi berjanji & berazam nak menyusukan bayinya sekurang-kurangnya hingga 2 tahun. Saksikan apa yg dia sanggup buat…

Cara Tambah Susu Badan Supaya Tak PANIK Anak Menangis Kelaparan from iReach HD on Vimeo.

Jadi macamana?Kak Nard dah bagi jalan penyelesaian terbaik untuk ibu-ibu mithali. Terus la hubungi Kak Nard untuk dapatkan penyelesaian penggalak susu anda ye =)

~sharing for love~

Kak Nard | sms/whatsapp: 012-557 2559 | ID:1076601

7339 Total Views 259 Views Today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

CAPTCHA Image
Reload Image