Blog

Last day Promosi ESP Shaklee 31 Oktober 2014!

Hari terakhir promosi ESP Shaklee ESP harini last untuk pembelian sayang..memang high demand betul ESP Soy Protein Isolate Powder..masakan tidak, 2 kali promosi setahun kot. Tak pernah jadi betul. Memang bulan Oktober dalam sejarah..tambah lagi dengan hari birthday girl ni kan..lagilah bertambah happening sambutannya..yang pastinya, saya sendiri tak melepaskan peluang untuk borong ESP bulan Oktober ni..apa susah, my wishlist ma..cakap saja mesti dapat kan..bila lagi nak rasa dapat hadiah. Tapi…

Apakah fungsi klorofil?

Klorofil sangat baik untuk kesihatan Klorofil ada dalam daun kan..?ya betul tu..tapi anda tahu apa sebenarnya fungsi klorofil ni. Sedikit perkongsian dari saya malam ni sebelum tidur. Semoga bermanfaat. Mesti mengimbau kenangan pelajaran sains sejak bangku sekolah, klorofil berperanan dalam proses…

Selalu KEJANG menyakitkan.!

Simpul biawak! Siapa yang pernah merasai pengalaman kekejangan ni mesti tahu betapa sakitnya melalui saat-saat kekejangan. Biasanya, kaki akan menjadi kejang atau cramp ketika tidur pada waktu malam dan masalah boleh dialami oleh sesiapa sahaja dan PALING SERING dialami oleh ibu…

Bagaimana VIVIX membantu pesakit diabetes

Vivix untuk pesakit diabetes   Vivix alternatif terbaik bagi pesakit diabetes tajuk entry saya harini..sebelum tu, salam sayang semua..assalamualaikum..dah dinner ke..?bagi pesakit diabetes, nasi mesti terpaksa anda lupakan. Salah satu nikmat yang Allah telah uji untuk ditarik seketika. Tapi..janganlah anda…