Penjual Vivix di Gombak COD dan Pos

http://mamanadia.com/cod-vivix-gombak/


Happy New Year 2017! Permulaan tahun 2017 dengan promosi hebat Vivix!

Don’t worry, orang Gombak. Nad boleh COD Vivix di Gombak anytime!

Vivix ni satu-satunya supplemen Shaklee yang berbentuk cecair. Paling best, Vivix ni super power kerana 4 ramuan semulajadi.

Yang pernah amalkan Vivix untuk kencing manis, stroke, darah tinggi, kanser, batu karang, eczema dan lain-lain lagi yang tak larat nak list ni hihihi off course kembali sihat boleh lah call nad =).

Eh, yang amal Vivix untuk kulit cun melecun awet muda dan cantik macam Che Ta tu pun meh borong Vivix siap-siap bulan ni.

Ok, nad story sikit promosi Vivix bulan ni ok?

COD Vivix di Gombak

Beli 6 botol Vivix Free 1 botol Vivix JIMAT RM475

Beli 2 botol diskaun 5% JIMAT RM47.5

Nak dapat lagi tawaran best dari Nad, penjual Vivix di Gombak? cepat call nad 012-5572559.

InshaAllah nad arrange COD secepat mungkin atau nak arrange pos ke mak ayah di kampung pun boleh =). Nad agen Shaklee yang boleh dipercayai di Gombak.

COD Vivix Gombak, agen shaklee gombak,:cod Gombak,penjual shaklee Gombak, saya jual shaklee

Pn. Dhiya Hussin (ID:1076601)
Pengedar Vivix Gombak COD dan Pos 
call/sms/whatsapp: 012-5572559

695 Total Views 1 Views Today

2 comments for “Penjual Vivix di Gombak COD dan Pos

  1. shamrizal
    January 4, 2017 at 3:29 am

    Vivix ni pun mengurangkan ketagih merokok… mengikut pengalaman saya…

    • January 8, 2017 at 9:08 am

      Ya betul,boleh bantu kurangkan ketagihan merokok jugak vivix ni. Boleh baca entry saya sebelum ni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge