Penjual Vivix di Gombak COD dan Pos

Happy New Year 2017! Permulaan tahun 2017 dengan promosi hebat Vivix!

Don’t worry, orang Gombak. Nad boleh COD Vivix di Gombak anytime!

Vivix ni satu-satunya supplemen Shaklee yang berbentuk cecair. Paling best, Vivix ni super power kerana 4 ramuan semulajadi.

Yang pernah amalkan Vivix untuk kencing manis, stroke, darah tinggi, kanser, batu karang, eczema dan lain-lain lagi yang tak larat nak list ni hihihi off course kembali sihat boleh lah call nad =).

Eh, yang amal Vivix untuk kulit cun melecun awet muda dan cantik macam Che Ta tu pun meh borong Vivix siap-siap bulan ni.

Ok, nad story sikit promosi Vivix bulan ni ok?

COD Vivix di Gombak

Beli 6 botol Vivix Free 1 botol Vivix JIMAT RM475

Beli 2 botol diskaun 5% JIMAT RM47.5

Nak dapat lagi tawaran best dari Nad, penjual Vivix di Gombak? cepat call nad 012-5572559.

InshaAllah nad arrange COD secepat mungkin atau nak arrange pos ke mak ayah di kampung pun boleh =). Nad agen Shaklee yang boleh dipercayai di Gombak.

COD Vivix Gombak, agen shaklee gombak,:cod Gombak,penjual shaklee Gombak, saya jual shaklee

Pn. Dhiya Hussin (ID:1076601)
Pengedar Vivix Gombak COD dan Pos 
call/sms/whatsapp: 012-5572559

2 comments for “Penjual Vivix di Gombak COD dan Pos

  1. shamrizal
    January 4, 2017 at 3:29 am

    Vivix ni pun mengurangkan ketagih merokok… mengikut pengalaman saya…

    • January 8, 2017 at 9:08 am

      Ya betul,boleh bantu kurangkan ketagihan merokok jugak vivix ni. Boleh baca entry saya sebelum ni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

CAPTCHA Image
Reload Image