Peluang jana pendapatan dari rumah

http://mamanadia.com/housewife-jom-jana-pendapatan-anda-hanya-dirumah/

Peluang jana pendapatan dari rumah menjadi sebutan sekarang ni kan..GST oh GST..sebelum tu..assalamualaikum pembaca2 blog mama harini. Semoga semuanya dalam keadaan sihat walafiat dan paling penting HAPPY!!!! 
 
Teringat 1 kisah yang diceritakan oleh Ustazah Zawiyah Hassan semasa dhiya menghadiri “Bengkel Hak Wanita Islam” pada 30 April 2014 tahun lalu. Terkesan sangat2 dengan cerita yang disampaikan oleh ustazah pada hari tu. Kisah seorang isteri, Hawa (bukan nama sebenar) yang diceraikan suami pada umur 59 tahun! Ya Allah, moga diriku ini dijauhkan dengan perkara2 yang tidak diingini. Apa yang menyayat hati, suaminya menghalaunya keluar. Lebih pedih, Hawa merupakan suri rumah sepenuh masa. Ya la, mana nak tinggal nanti, duit simpanan pun tiada, rumah memang tiada la, apatah lagi nak bekerja pada umur 59 tahun. Tiada majikan yang akan mengambil Hawa bekerja pada umur ini pun. Menangis2 Hawa berjumpa ustazah menceritakan masalah dia.
 
Terlintas dihati mama, walaupun diri suri rumah kena pastikan simpanan tak pun mampu jana pendapatan hanya dari rumah untuk diri sendiri juga. Tambah-tambah GST ni kan..opss..ditambah pula jika suami tidak berkemampuan untuk memberikan even sedikit simpanan untuk si isteri, warga ibu surirumah mungkin harus bertindak sendiri dari awal!Yang pastinya, rezekinya adalah HALAL!
 
Apa yang mama nak sharekan kali ini ialah bagaimana surirumah especially ibu2 dapat menjana pendapatan hanya di rumah sahaja! Tidak perlu keluar, tidak perlu berjumpa pelanggan, begitu juga untuk membeli barang. Semuanya dilakukan di hujung jari ja. Kata zaman moden & canggih kan, so gunakanla sebaik2nya.
 
Surirumah sekalian..mama nak anda berkenalan dengan Shaklee. Haaa..xmau baca habis la entry ni tu……….Jangan macamtu..orang kata xkenal maka xcinta kan? Xpa, mama xsalahkan anda pun..sebab mama pun dulu macam tu jugak. Tapi PERCAYALA! selepas cuba sendiri produk, memang anda akan puas hati. HIGHLY SUGGESTED!
 
Apa2pun, mama nak anda faham ye. Tidak semestinya menjadi ahli Shaklee, anda MESTI menyertai bisness bersama Shaklee. Tapi, jika anda berminat untuk menyertai Shaklee, amat dialu2kan. Mama pun tak terus join bisnes dengan Shaklee sebab mulakan dulu dengan merasa sendiri produk Shaklee. Seperti yang mama ceritakan sebelum ini, selepas mama berpuas hati dengan hasilnya dan manfaatnya, barulah mama terbuka hati sendiri untuk menyertai Shaklee. Bagi mama, LEBIH BANYAK MAMA BERKONGSI DENGAN ORANG LAIN, LEBIH TINGGI NILAI SAHAM MAMA & LAKUKAN KEPADA ORANG LAIN SEBAGAIMANA MAMA NAK ORANG LAIN LAKUKAN KEPADA MAMA.
 
Jana Pendapatan Di rumah bersama mamanadia
 

Kenapa mama YAKIN jana pendapatan dengan Shaklee?

 
  1. Shaklee telah ditubuhkan lebih 50 tahun! Kalau betul produk2 Shaklee tidak berkesan atau memudaratkan, mesti dah lama bankrap! Tak pun kena saman. Betul x?
  2. Dengan menjadi ahli Shaklee, mama dapat enjoy harga ahli. Ya la, beza harga ahli dengan bukan harga ahli antara 12%-20% jugak tu. At least, perbezaan harga tu bolehla cover beli pampers anak untuk sebulan!
  3. Boleh beli produk online je dan Shaklee pos kan siap sekali semua. Hanya tunggu barang sampai depan pintu rumah ja. CEPAT, JIMAT & BERBALOI-BALOI.
  4. Setiap bulan Shaklee akan ada buat promosi untuk produk2 dia. Contohnya bulan ni beli promosi besar-besaran 3 produk Shaklee iaitu Vitalea for Kids, GLA, DTX Complex dan Cinch dan Lecithin..Borong 6 FREE 1. Musim-musim GST ni free memang mama nak!Tapi hanya ahli saja yang dapat privillage ni ok!
  5. Setiap produk Shaklee ada ”point” dia. Dan kalau beli produk melebihi 150 point sebulan, dhiya dapat balik duit (cash back) tau! Suka suka suka!
  6. Produk2 Shaklee telah dibuktikan SELAMAT, BERKESAN & MESRA ALAM. Jom baca entry berkenaan Shaklee ni.
  7. Paling penting HALALAN TOYIBAN! Jadi, mama boleh gunakan tanpa was-was.

Macamana mama boleh jana pendapatan hanya dengan berbisnes dengan Shaklee?

 
  1. FIRST sekali sebab bulan pertama join, mama dah dapat income RM2000+. Betul2 kejadian! Inilah pembakar semangat mama yang paling UTAMA.
  2. Off course, lepas dapat manfaat daripada 6 sebab di atas tu laa
  3. Kelas, dan tunjuk ajar oleh “guru-guru” Shaklee hanyalah di alam maya. Zaman canggih kan sekarang ni, semuanya hanya di hujung jari. Jadi, xperlu keluar bersusah-payah, bazir minyak kereta untuk ke kelas. Sebab itu mama cakap jana pendapatan dari rumah awal-awal tadi.
  4. ”Couching group” mama paling BEST tau. Anda kena join baru boleh rasai erti BEST tu. Apa yang mama boleh gambarkan,sangat2 supportive dan teamwork yang sangat2 superb!
  5. Walaupun mama mesti lebih kembangkan empayar, mama kena turut juga menjana sales sendiri. Tidak mengharapkan semata-mata anak didik dibawah atau sering disebut downline untuk berjaya. Shaklee bukan seperti sesetengah MLM yang siapa di atas akan terus berada di atas ok!
“SHARING  IS CARING”

 

Anda ingin jana pendapatan dari rumah? anda adalah suri rumah sepenuh masa ataupun masih menunggu tawaran kerja yang tak kunjung tiba? selalu ber FB setiap masa tapi tak dapat apa-apa pun..nak tak dengan berblog dapat duit masyuk 4-5 angka?sertai keluarga besar kami,insyaAllah anda tak kan menyesal…
Sertai kami dengan mengisi link di bawah:
atau terus whatsapp
012-5572559
 

 

561 Total Views 2 Views Today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

CAPTCHA Image
Reload Image