Menyesal gila tak jadi ahli SHAKLEE dari awal.

http://mamanadia.com/jadi-ahli-shaklee/

Kenapa menyesal tak jadi ahli Shaklee?

Mama rasa sungguh menyesal sebab tidak mengenali dan tidak cuba mengenali Shaklee dari awal. Sekurang-kurangnya tak la berhutang beli kereta dan paling istimewa dapat la si kecil, adam & ammar merasa suplemen Shaklee yang the best ni semasa mamanya preggy.

Mama sendiri pun xsabar2 nak tunggu pregnant & bersalin lepas ni dengan Shaklee pulak! Mesti best! Sebenarnya, apa yang menyebabkan mama kenal dengan Shaklee disebabkan selalu letih balik dari kerja.

Ya la, pagi-pagi pukul 6 pagi dah bangun, bersiap dan nak hantar anak-anak pulak untuk ke nursery. Balik keja pukul 8 baru sampai rumah selepas mengharungi jem dan juga mengambil anak balik dari nursery.

Balik rumah nak masak lagi, suami lagi, si kecik adam & ammar menyusu lagi..memang sangat2 meletihkan! Nak tak nak terpaksala mama mencari alternatif dengan mengambil suplemen tambahan. Jadi bermula episod mama dengan Shaklee ni.

Secara jujurnya, mama hanya jadi ahli Shaklee selepas sangat-sangat berpuas hati dengan pengambilan ESP Soy Protein Isolate Powder.

Memang sangat-sangat membantu mama. Boleh balik memasak lagi! Kalau tak, sebelum ni dah separuh pengsan tau.

Alhamdulillah. Apa yang lagi best, susu makin meriah. Suka la anak-anak mama dengan mama dia ni. Syukur sangat dan bermulala saat jatuh cinta dengan ESP terusla join jadi ahli.uy

Mula-mula itu memang tak nampak pun potensi untuk menjana pendapatan dengan Shaklee. Buat sekadar suka-suka. Ya la, Shaklee tidak memaksa pun untuk join berbisnes.

So bulan pertama itu, dapatlah bonus dlm RM70++. Masa tu dah kira happy and rasa hebatlah kononnya.

At least dah lepas modal keahlian yang mama bayar sebanyak RM75. Lepas tu bulan kedua merasa pulak 3 angka…uikk dalam hati terdetik ok jugak kalau fokus buat Shaklee ni.

Dan bulan ketiga alhamdulillah bermulalah mendapat 4angka dalam bisnes ini. Masa tu dah betul2 makin semangat dan terus niat no turning back.

Dengan coaching dan ajaran dari upline, alhamdulillah income dari Shaklee ini terus-menerus masyuk.

Jadi bagi anda yang masih berfikir panjang untuk melabur RM79.50 atau tidak Yang pastinya peluang dah di depan mata.

Hubungi mama sekarang melalui sms/whatsapp di 012-5572559 untuk menjadi ahli Shaklee seterusnya sama-sama berkongsi kehebatan untuk anda jua!

Mama Dhiya
(SID:1076601)
~ 012-5572559 ~
827 Total Views 1 Views Today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

CAPTCHA Image
Reload Image