Kenapa Anggur Muscadine?

http://mamanadia.com/kenapa-anggur-muscadine/


Apa yang istimewa sangat anggur muscadine sampai dipilih antara 4 bahan semulajadi terpenting dalam vivix ni? Meh baca nad story ?

vivix shaklee,cod shaklee gombak,pengedar shaklee gombakKenapa anggur muscadine?

Anggur muscadine ni dari segi rupa bentuk, dia lagi besar dari anggur biasa yang kita beli tu tau. Saiz dia lebih kurang sebesar bola golf ?

Isi dia juga lebih tebal dan tahan lasak sampaikan dalam cuaca yang teruk pun boleh hidup lagi.

Kita pun tau kan,anggur bukan boleh senang-senang tanam belakang rumah. Tapi anggur muscdine dalam vivix ni lain, boleh ja hidup dalam cuaca tak elok sekalipun.

Dari segi kromosom, anggur muscadine ada lebih 20 pasang berbanding anggur biasa hanya ada 19 pasang je.

Bila dah lebih maknanya segala keistimewaan dia pun lebih juga lah. Nutrien lebih maka semua kebaikan pun lebih.

Apa yang istimewa lagi anggur muscadine ni adalah dia ja ada asid alegik. Dan sekali lagi, anggur lain takde. Hebat kan?

Asid alegik ni lah fungsi dia sebagai agen antikanser.

Fungsi dia senang faham macam ni, dia halang sel kanser tu dari merebak dan akan buat kan sel kanser tu bunuh diri☺️

Ala-ala macam harakiri pulak,mati siap-siap sebelum dibunuh hihihi

Tapi analoginya lebih kurang begitu lah. Kitaaran sel kanser tu tak jadi nak habiskan kitaran dia, jadi dia bunuh diri sendiri.

Yang lain istimewanya anggur muscadine ni, dia ada 5x lebih fiber dari anggur biasa.

So, sangat-sangatlah sesuai untuk mereka yang ada masalah penghadaman dan sembelit, telan ja vivix.

Yang nak kurus pun boleh. Sebab tu nad akan cadangkan vivix untuk mereka yang nak cepat slim.

Paling best, anggur muscadine ada extra antioksida, ada 88 jenis yang mana anggur biasa ada dalam 40+ mcm tu je.

Bila lebih antioksidan maka daya tahan pada radikal bebas lebih lah tinggi.

Radikal bebas ni lah penyebab macam-macam sakit kat kita ni.

Meh la lindungi badan dengan antioksidan tinggi, sekurang-kurangnga kita dah ikhtiar elak dari sakit kronik.

Especially bagi yang ada sejarah keluarga ada sakit kronik, walau sekarang tak kena pun sakit tu tapi berjaga-jagalah.

Chances nak terkena sangat tinggi bagi golongan yang ada history keluarga ni. Baik cegah dari merawat.

Macamana nak cegah? Mulalah amalkan vivix mulai hari ini. Pada yang dah diagnos pun, still boleh ikhtiar vivix jugak. Banyak testimoni mereka yang dapat kembali sihat selepas amal vivix.

Lagipun vivix sekarang tengah sale promosi besar-besaran. JIMAT lebih RM1,000 kalau beli vivix bulan ni, rugi tak grab!!!

Bagi yang tinggal area Gombak, perkhidmatan delivery COD nad sediakan terus ke muka pintu.

Yang luar Gombak,nad boleh mintak abam Gdex COD depan pintu jugak.

Yang penting,vivix sampai depan pintu?

Kalau nak buat pembelian terus hubungi nad ok?

~sharing for love~

Nad | sms/whatsapp: 012-557 2559 | ID:1076601

572 Total Views 5 Views Today

2 comments for “Kenapa Anggur Muscadine?

  1. sham
    January 18, 2017 at 4:48 pm

    Agak2, boleh tanam x anggur ni kt Malaysia?

    • February 3, 2017 at 4:41 am

      boleh, jom tanam! haha

Leave a Reply to sham Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge