Pengedar Sah Shaklee Gombak, COD dan Pos

http://mamanadia.com/pengedar-sah-shaklee-di-gombak-cod-dan-pos/


Cari penjual Shaklee di Gombak ke?. Hi! saya Dhiya, saya jual shaklee di Gombak.

Saya nak COD please!

Ha, dhiya pun boleh COD kawasan Gombak, nak COD area berdekatan Gombak boleh atau nak pos shaklee pun boleh.

Sesiapa yang stay area Gombak dan berdekatan dengannya, boleh dapatkan produk Shaklee dari dhiya ye sebab dhiya agen shaklee Gombak.

Stokis Shaklee terdekat di Gombak ada di Wangsa Maju, tapi bukan ahli Shaklee tak boleh beli. So, roger je Dhiya selaku pengedar shaklee Gombak anda =).

Ingat tau, Dhiya penjual shaklee kawasan Gombak. Cara makan suplemen dan vitamin shaklee yang betul akan wajib dhiya inform. Kalau nak buat pembelian terus hubungi dhiya ok?

Shaklee di Gombak,agen shaklee gombak,:cod Gombak,penjual shaklee Gombak, saya jual shaklee

Pn. Dhiya Hussin
Pengedar Sah Shaklee Gombak (ID:1076601)
call/sms/whatsapp: 012-5572559

90520 Total Views 445 Views Today

15 comments for “Pengedar Sah Shaklee Gombak, COD dan Pos

  1. mj
    November 23, 2016 at 6:01 am

    untung beli dengan pengedar yang sah, barulah dapat consultation yang betul..
    mj recently posted…Cara Selesaikan Masalah Anak Selalu Demam Dan SakitMy Profile

    • November 24, 2016 at 10:40 pm

      ya betul sangat2 tu mj.

  2. November 23, 2016 at 6:45 am

    Comey2 belaka SID Shaklee kan..
    Sue Ismail recently posted…PENGEDAR SAH SHAKLEE RAWANG, COD DAN POSMy Profile

    • November 24, 2016 at 10:41 pm

      kena amal Shaklee selalu hihi

  3. Intan Miza
    November 23, 2016 at 7:10 am
    • November 24, 2016 at 10:40 pm

      Kalau ada dekat area sendiri, baik COD kan?

  4. November 23, 2016 at 7:13 am

    Orang2 gombak yang mencari agen shaklee, bolehla hubungi pn.dhiya..

    • November 24, 2016 at 10:39 pm

      Meh roger dhiya tau =)

  5. November 23, 2016 at 7:25 am

    Senang nak consult Kalau dekat kan..

    • November 24, 2016 at 10:39 pm

      Penting tu consultation.

  6. irenekass
    November 23, 2016 at 9:36 am

    Saya prefer COD memandangkan pos laju sekarang yang dah kurang laju.. ??

    • November 24, 2016 at 10:39 pm

      Ya betul hihi

  7. Ros
    December 8, 2016 at 11:48 pm

    beli dengan pengedar sah akan dapat konsultasi dan cara makan yang betul.

Leave a Reply to Permatamama Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge