Kedai Dobi & Layan Diri Terbaik di Kulim

http://mamanadia.com/perkhidmatan-kedai-dobi-layan-diri-terbaik-di-kulim/

Salam sayang semua..mencari kedai dobi & layan diri terbaik area Kulim? ya lah, sibuk beraya mesti baju pun makin banyak perlu dibasuh kan. Jadi, make sure habiskan baca entry mama kali ni =).

Mama dulu pernah jugak bekerja di dobi. Best jugak kerja di kedai dobi ni.

Rasa best bila orang berpuas hati dengan servis kita. Servis terbaik sangat penting dalam apa jua bisnes yang kita buat.

Ok, kedai dobi yang mama maksudkan ialah kedai Dobi & Layan Diri yang terletak di Kulim. Beroperasi sewal 8 pagi dan tutup selewat 11 malam.

Tak sempat nak dobi sendiri, boleh tinggalkan di kedai. Seperti tagline Kedai Dobi & Layan Diri ni:

Layan diri atau biar kami uruskan!

Kedai Dobi & Layan Diri ini 100% milik Bumiputera dan owenernya ialah Puan Nurul. Nak land mark? berdekatan 7 Eleven Kilang Lama dan berhadapan SMK Sultan Badlishah.

Perkhidmatan dobi

Pandangan hadapan Kedai Dobi & Layan Diri

Jadi, cikgu-cikgu SMK Sultan Badlishah boleh singgah dobi ni anytime =)

Perkhidmatan dobi yang disediakan juga menepati kehendak pelanggan dengan harga yang sungguh berpatutan.

Ini mama listkan servis yang disediakan di Kedai Dobi & Layan Diri serta harga yang ditawarkan. 

  • Cucian biasa
  • Cucian tangan
  • Mengering
  • Menggosok

Harga yang ditawarkan pula..

  1. Cucian bagi 7kg pertama serendah RM3.50 sahaja
  2. Bagi cucian biasa untuk toto pula harganya hanyalah RM5..mama cuci di area rumah mama di Gombak ni, RM10 jugak..kalau mama berdekatan Kulim memang lama dah mama gi..jimat RM5!
  3. Kalau perlukan dryer plak, harganya hanyalah RM10/ minit jer
Perkhidmatan dobi di Kulim

Ruang menunggu yang disediakan selesa dan bersih

Bagi mama, 3 sebab kenapa mesti memilih perkhidmatan dobi di Kedai Dobi & Layan Diri ni adalah…

  1. Walaupun namanya layan diri, kalau pelanggan tidak mempunyai masa untuk mendobi sendiri, pihak kedai akan uruskan.
  2. Terima semua jenis pakaian untuk mendobi termasuklah comforter, toto, karpet (lembut atau keras) langsir, even soft toys anak-anak pun boleh..
  3. Yang no 3 paling mama suka. Perkhidmatan delivery pun Pn. Nurul sediakan. Bukan Pizza ja ada delivery ja sekarang ni ok!

Rasanya tiada sebab lain lagi untuk tidak memilih perkhidmatan Kedai Dobi & Layan Diri ni kan?

Sebarang pertanyaan dan info lanjut boleh jengok FB: Kedai Dobi Kita-Dobi & Layan Diri atau boleh ja terus call :

Perkhidmatan dobi

 Ada kawan-kawan, saudara-mara berhampiran Kedai Dobi Layan Diri ini? Jom kongsi info ini =)

2674 Total Views 3 Views Today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

CAPTCHA Image
Reload Image