Promosi Cantik Semulajadi, Kembali Sihat dan Awet Muda Januari 2015!

5 sebab kenapa anda mesti borong VIVIX Januari 2015

Alhamdulillah, tirai 2015 bermula dengan tawaran paling gempak dari Shaklee. Yang pastinya, ianya menjadi promosi yang tidak harus dilepaskan peluang. Promosi apa eh..?Let’s check this out!

vivix,vitalea, alfafa on sale
Wah..excited sangat nak share..memang cantik dan sihat semulajadi satu family tahun ni..boleh la nak capai target bagi yang dah set nak lebih menarik, sihat, awet muda dan paling penting bantu pesakit kronik sebagai alternatif untuk bantu heal masalah anda tu. Saya suka amalkan VIVIX + alfafa untuk hasil detox yang paling marvelos selain kehebatan VIVIX yang tiada tolok bandingnya ni =)
Paling best lagi, untuk si kecil juga tidak dilupakan. Vita-Lea yang telah sekian lama menghilang kini muncul kembali! Right time!Jadi apa tunggu lagi?

5 sebab anda mesti borong VIVIX bulan Januari 2015

1) JIMAT RM475 bulan ni apabila anda borong 6 botol VIVIX sekaligus
2) JIMAT 5% dengan pembelian VIVIX twinpax
3) PERCUMA keahlian Shaklee dan menikmati BONUS PERCUMA
4) JIMAT sehingga RM28.50 (GST) jika pembelian selepas April 2015
5) LAYAK menyertai group Shaklee Lembah Klang paling berjaya 2014!

2015 memang ONG lah!Jangan lepaskan peluang keemasan ini!!!

Anda mahu jadi ahli shaklee untuk menikmati semua benefit sebagai ahli dan ingin mengetahui cara daftar shaklee serta mahukan rebat bernilai RM300? Mudah sahaja hanya klik link-link ini:
 

ANDA INGINKAN VIVIX SHAKLEE SEGERA????

JOM ORDER ONLINE DI  SINI

http://ow.ly/yLMux

Dapatkan penjimatan untuk setiap produk Shaklee dengan mendaftar sebagai ahli JOM DAFTAR SEKARANG! 

suplement4us.blogspot.com

Berminat dan untuk sebarang pertanyaan/info,hubungi:

 Dhiya Hussin
call/sms/whatsapp 012-5572559
email:suplement4us@gmail.com
FB: Young & Healthy Family Store
COD :: Gombak, Batu Caves, Sentul, Selayang, Kepong, UIA, Cheras & Cyberjaya


 “INGIN MENDAPAT 4-5-6 ANGKA SEBULAN DENGAN MENDAFTAR AHLI SHAKLEE? HUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FACEBOOK”

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit *

2744 Total Views 2 Views Today

7 comments for “Promosi Cantik Semulajadi, Kembali Sihat dan Awet Muda Januari 2015!

  1. January 26, 2015 at 6:04 am

    Jom mulakan gaya hidup sihat tahun ni. Memang berbaloi-baloi promosi januari 2015!

  2. January 27, 2015 at 4:50 pm

    perlukan maklumat lanjut

    • February 18, 2015 at 9:27 pm

      boleh terus hubungi saya 012-5572559 atau email: syainadia@gmail.com..terima kasih kerana berminat dan mengunjungi blog saya =)

  3. February 10, 2015 at 11:07 am

    sekarang ni takde sebab tak borong..hehehe
    Mak Jemah Jual Vitamin recently posted…5 Tips Menyusukan Bayi Di Khalayak RamaiMy Profile

    • February 18, 2015 at 9:28 pm

      hehehe..jangan lepaskan peluang keemasan..=)

  4. February 17, 2015 at 4:05 pm

    oh vivix memang best !!!

    JOM SERTAI TONTON DAN MENANG SIRI 2
    Dila recently posted…Badan Penat Malas Letih Lesu ?My Profile

    • February 18, 2015 at 9:28 pm

      Vivix, always my love one!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

CAPTCHA Image
Reload Image