5 search results for "label/1001 KHASIAT SUSU IBU"

Bolehkah ibu hamil meneruskan penyusuan anak?

Bolehkah ibu hamil meneruskan penyusuan anak? Assalamualaikum semua =) Mesti mencari-cari jawapan persoalan saya ni kan.  Ya betul, kebanyakkan kaum ibu menganggap menyusu ketika hamil harus dihentikan tatkala hamil. Tambahan lagi jika menyusukan bayi secara beriringan (tandem) iaitu menyusukan bayi…

Cara Nak Tambah Susu Badan│Panduan Pilih Pam

penggalak susu, tambah susu

Cara Nak Tambah Susu Badan│ Panduan Pilih Pam   Assalamualaikum dan selamat pagi semua =) Dah hari ke-17 kita berpuasa. Saya nak tanya ibu-ibu menyusu ni, macamana produktiviti penghasilan susu anda? Didoakan semuanya berjaya melaksanakannya dengan baik ye, amin mudah-mudahan…

Rengat menyengat selepas bersalin!

Sakitnya rengat selepas bersalin! Tuam bahagian perut anda dengan tungku atau pad panas Senggugut, sakit seperti kontraksi sebelum bersalin berlarutan sehingga beberapa hari. Pernah alami masalah ni? Ini adalah masalah yang sering dialami oleh ibu dalam pantang sebaik sahaja melahirkan. Pengalaman diri sendiri merasai rengat selama 2 hari berturut-turut kadangkala buat serik nak bersalin lagi pun…

ESP Shaklee untuk suami?

TESTIMONI HOT ESP SHAKLEE YANG RAMAI ISTERI TAK TAHU… Selamat berhujung minggu dan salam sayang semua..sambutan yang sangat2 luar biasa ESP Shaklee bulan ni..especially buat kaum hawa ni..pasti akan borong terus lepas baca entry best ni!!! haa..apa kes pulak letak gambar…