122 search results for "label/Join shaklee"

Last day Promosi ESP Shaklee 31 Oktober 2014!

Hari terakhir promosi ESP Shaklee ESP harini last untuk pembelian sayang..memang high demand betul ESP Soy Protein Isolate Powder..masakan tidak, 2 kali promosi setahun kot. Tak pernah jadi betul. Memang bulan Oktober dalam sejarah..tambah lagi dengan hari birthday girl ni kan..lagilah bertambah happening sambutannya..yang pastinya, saya sendiri tak melepaskan peluang untuk borong ESP bulan Oktober ni..apa susah, my wishlist ma..cakap saja mesti dapat kan..bila lagi nak rasa dapat hadiah. Tapi…

Shaklee Bantu Jana Pendapatan

Beza Shaklee berbanding syarikat supplement MLM yang lain Ramai mesti naik meluat dan pelik asal kalau cakap supplement ja mesti orang akan cadangkan Shaklee. Kebanyakkanlah bukan semua ye..Macam tak dak supplement lain di dunia ni. Ada banyak kesansampingan plak..TAPI..pernah tak…

Bila diri dihargai Shaklee

Bila diri dihargai Shaklee Salam sayang semua..dah rest..dan mandi..dah makan..kini tiba masanya saya nak share pengalaman paling berharga sepanjang saya menyertai Shaklee. Harini merupakan hari saya dihargai setelah berjaya menaik setapak sebagai Supervisor Shaklee. Memang sambutan besar-besaran kali ni. Bukan…

SHAKLEE SET HAMIL

SHAKLEE SET HAMIL Info ibu mengandung dan ibu hamil antara info penting yang harus diambil berat oleh bakal ibu, terutamanya ibu hamil anak pertama. Jadi, harini saya nak share info ibu mengandung paling penting iaitu berkenaan rahsia keajaiban di alam…

RAWATAN KESUBURAN SUAMI ISTERI DAN SET KESUBURAN SHAKLEE

RAWATAN KESUBURAN SUAMI ISTERI DAN SET KESUBURAN SHAKLEE Assalamualaikum..harini saya nak share berkenaan isu baby ni..hehe..bagi sesetengah orang, sukanya kalau dapat baby..biarlah ramai..meramaikan ummat Nabi Muhammad kan..ALHAMDULILLAH..tapi tak kurang juga yang merancang..depends..masing-masing ada sebab masing-masing..tapi yang paling saya sedih untuk kawan-kawan saya yang masih belum lagi dikurniakan rezeki langsung untuk merasai kebahagian mempunyai cahaya mata. Setiap kali…