11 search results for "label/SET IBU MENYUSU"

Bolehkah ibu hamil meneruskan penyusuan anak?

Bolehkah ibu hamil meneruskan penyusuan anak? Assalamualaikum semua =) Mesti mencari-cari jawapan persoalan saya ni kan.  Ya betul, kebanyakkan kaum ibu menganggap menyusu ketika hamil harus dihentikan tatkala hamil. Tambahan lagi jika menyusukan bayi secara beriringan (tandem) iaitu menyusukan bayi…

Bakal ayah mengamuk di bilik bersalin kerana doktor lelaki?

Aurat ketika hamil dan bersalin Nak ke bersalin kalau doktor hensem gini sambut kelahiran bayi anda? Salam dearie..”Abang nak doktor perempuan yang check ayang dan sambut baby kita nanti..”terngiang-ngiang lagi perbualan tu 4 tahun lepas…adakah suami anda juga mementingkan doktor perempuan tatkala pemeriksaan anternatal dan bersalin anda?Ataupun…

Last day Promosi ESP Shaklee 31 Oktober 2014!

Hari terakhir promosi ESP Shaklee ESP harini last untuk pembelian sayang..memang high demand betul ESP Soy Protein Isolate Powder..masakan tidak, 2 kali promosi setahun kot. Tak pernah jadi betul. Memang bulan Oktober dalam sejarah..tambah lagi dengan hari birthday girl ni kan..lagilah bertambah happening sambutannya..yang pastinya, saya sendiri tak melepaskan peluang untuk borong ESP bulan Oktober ni..apa susah, my wishlist ma..cakap saja mesti dapat kan..bila lagi nak rasa dapat hadiah. Tapi…

Selalu KEJANG menyakitkan.!

Simpul biawak! Siapa yang pernah merasai pengalaman kekejangan ni mesti tahu betapa sakitnya melalui saat-saat kekejangan. Biasanya, kaki akan menjadi kejang atau cramp ketika tidur pada waktu malam dan masalah boleh dialami oleh sesiapa sahaja dan PALING SERING dialami oleh ibu…

Outstation time!

Outstation time!Menghadiri Seminar│Jalan-Jalan Cari Makan Salam sayang pembaca blog saya harini =) Selamat hari isnin..no monday blues ye..bersiaran di Johor Bahru harini..alhamdulillah selamat mendarat di Lapangan Terbang Senai petang semalam. Saya dikehendaki menghadiri forum Towards Major Global Port & Maritime…

Set Bersalin Shaklee Lengkap Paling Hot

Set Bersalin Shaklee pilihan ibu berpantang paling lengkap!Confinement Set Selamat tenghari mama gojes semua..semalam saya kongsikan berkenaan sakitnya rengat selepas bersalin kan. Untuk membantu anda menghadapi saat-saat yang tak akan dilupakan boleh amalkan pengambilan supplemen juga agar kesihatan dalaman ibu dalam pantang terjaga. Set Bersalin  Shaklee ni sangat-sangat bagus untuk diamalkan oleh ibu sejurus sahaja selamat melahirkan. Set Bersalin pilihan ibu moden  Apakah fungsi setiap supplemen dalam Set Berpantang Shaklee ni eh..?Penting jugak untuk anda tahu ni bagaimana Set Berpantang…