18 search results for "label/SET KURUS LANGSING"

Kurus dengan aktiviti santai

klik-disini

Bakar kalori hanya dengan bersantai Badan langsing, ideal dan kurus dengan aktviti santai je..?haaa..mesti anda suka aktiviti santai yang saya nak kongsikan time lunch ni. Ramai yang mengeluh sebab sukar nak luangkan masa untuk bersenam even 30  minit seminggu dek…

Bola Jaring latihan terbaik untuk kurus

netball

Bola Jaring latihan terbaik untuk mudah kurus! Cara mudah kurus Wah..baru balik jogging ke? Excited nak update blog ni..gatal tangan jugekk..bukan apa..tiba2 teringat cerita balik kampung minggu lepas..apakah perasaan anda (especially perempuan) kalau orang tegur anda dah kurus sekarang..wah!! rasa…

RIMAS PERUT BUNCIT|SET KURUS LANGSING SHAKLEE

ORDER-2BNOW

RIMAS PERUT BUNCIT|SET KURUS LANGSING SHAKLEE “Yang, tadi abang jumpa kawan2 abang masa main futsal..diorang tanya cmna abang buat perut dah tak buncit?”..hehehe..teringat pulak perbualan semalam bila suami dhiya bercerita pasal perut buncit ni..=) Harini nak cerita sikit la cara bagaimana mengecilkan perut buncit…

Bagaimana Yani berjaya kurangkan berat badan tanpa perlu berlari 100km setiap hari?

Mudah kurus dan cepat

Turun berat badan dan kurus tanpa perlu berlari 100km Sakit hati betul hati kita ni tengok ofismate depan mata semakin kurus sekarang ni..apa lagi mestilah kena ricky kan..?sangat surprise dia cakap nak suruh dia lari 100km setiap hari semata-mata nak turun berat 5kg sebulan memang tak de dalam diari dia..apatah nak suruh lari 2km memang lagilah simpang malaikat 44..tapi macamana pulak kalau tak berlari boleh kurus..?apa rahsia dia ni eh..? Haa…

Kempiskan perut!

klik-disini

Cara kempiskan perut dengan sumber karbohidrat Selamat tengahari semua..tengah menikmati makanan tengahari ke? Ambik karbohidarat ke tak tu bagi yang on diet?Isk! mana boleh ambik karbohidrat ketika berdiet ni..saya tahu mesti ramai yang akan beri respon sebegitu. Ok, untuk menjawab kekeliruaan ni, harini saya kongsikan sumber karbohidrat yang dapat membantu program diet anda sekaligus mendapatkan perut yang kempis. Ramai yang mengambil keputusan untuk mengelakkan makan berunsurkan karbohidrat tatkala berdiet. Jangan salah faham ye kerana buka semua sumber karbohidrat tidak bagus untuk kesihatan. Kena…