Tag Archive for pengedar sah shaklee gombak

Kenapa Anggur Muscadine?

Apa yang istimewa sangat anggur muscadine sampai dipilih antara 4 bahan semulajadi terpenting dalam vivix ni? Meh baca nad story ? Kenapa anggur muscadine? Anggur muscadine ni dari segi rupa bentuk, dia lagi besar dari anggur biasa yang kita beli…

4 info penting sebelum nak sambung pelajaran ke UK

Salam sayang semua… dah lama simpan hajat ni..hajat nak sambung pelajaran ke UK..jom baca entry mama kali ni.. Mama berniat nak sambung study dari lepas degree lagi..masa tu 2008..tapi gatal nak kawin dulu so tangguhlah..tapi tak bermakna terkubur begitu saja..inshaAllah 2017 nanti…

Jeruk Mangga Home Made

Jeruk mangga

Jeruk mangga viral pulak sekarang ni..nampaknya dah tiba pula musim jeruk..dulu musim durian crepe..alhamdulillah, rezeki untuk mereka yang berniaga jeruk ni..bukan setakat jeruk mangga ja, jeruk jambu, kedondong,anggur pun mula dicari sekarang..janji jeruk..tidak kiralah mengidam disebabkan hamil atau tak, penggemar jeruk mesti tak kan lepaskan peluang!harini saya nak kongsikan resepi jeruk mangga ni.   Buat sendiri lagi senang, boleh tibai banyak mana suka! Jimat pun super jimat ni haa..tapi dengan syarat buah mempelam atau lain-lain buah tu ada diperkarangan rumah la.…