Ada Apa Dengan VIVIX Rahsia Super Excellent Brand

Ada Apa Dengan VIVIX Rahsia Super Excellent Bran

Salam mesra kepada pembaca blog dhiya sekalian..
Wah..dah start kedengaran lagu raya la..tak sabar nak balik kampung ni. Raya raya jugak, keselamatan dan kesihatan jangan dilupakan ok!
Harini dhiya nak cerita in detail berkenaan salah satu produk terbaik Shaklee iaitu VIVIX. Pastinya ramai yang tertanya-tanya, ada apa dengan VIVIX ni?Mahalnya harganya?Berkesan sangat ke?InshaAllah dhiya akan rungkaikan soalan anda itu harini..=)
testimoni vivix

Apakah VIVIX ni?

VIVIX merupakan supplemen anti-penuaan terbaik didunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee. Dirumus khas sebagai anti-penuaan yang melawan penuaan pada tahap sellular (sel). Maksudnya? Macamni, anda pernah dengan usia kronologi dan usia biologi?
vivix shaklee

USIA KRONOLOGI = Adalah usia mengikut tahun anda dilahirkan

USIA BIOLOGI = Adalah usia anda pada tahap selular..ukuran sejauh mana sel badan anda berfungsi berdasarkan kepada usia kronologi anda

Sekarang ini ada alat yang boleh mengira berdasarkan keupayaan dan tubuh badan anda sekarang, berapakah umur anda dengan ukuran yang telah dibuat bukan? Adakah anda mendapat bacaan yang betul-betul refleks usia kronologi anda? Boleh dikatakan lebih daripada 50% rakyat Malaysia mesti mendapat bacaan usia biologi yang tidak seperti usia kronologinya. Usia ini amat memainkan peranan dalam kehidupan kita. Contohnya, umur baru 17 tahun tapi selnya tua, tidak sihat macam orang yang dah berumur 40 tahun. Jadi anda mesti akan cepat letih, susah nak buat kerja, ya la macam umur 40 tahun kan..Di sinilah pentingnya VIVIX ini diamalkan! Anda nak ke usia biologi 40 tahun sedangkan umur anda baru 17 tahun?Dah la nampak tua, menyusahkan diri pulak tu..

***INFO PENTING**

Sel dalam badan adalah binaan asas dan utama dalam tubuh badan kita. Badan kita terdiri daripada trillion sel malah mungkin lebih. JIKA SEL ANDA TUA, KEUPAYAAN ANDA SEBAGAI SEORANG MANUSIA JUGA TURUN

Terdapat beberapa faktor yang mempengaruhi usia biologi anda

1) Pola tidur – tidur tidak mencukupi dan tidak tentu masa

2) Tabiat makan – tidak seimbang

3) Persekitarancuaca, pencemaran

4) Cara hidup – merokok, arak

5) Perubahan fizikal atau sistem tubuh – wanita yang melahirkan anak, kemalangan dan lain-lain

Bagaimana VIVIX ni bertindak?

Di dalam kajian makmal, ramuan VIVIX telah menunjukkan kesan kepada 4 mekanisma penting penuaan pada tahap selular (sel). Mekanisma tersebut adalah:
testimoni vivix

1) KEROSAKAN DNA : melindungi dan membaiki sellular DNA

Setiap hari, setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan inilah yang merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan “typo” (kesilapan dari asal) yang akan mengganggu fungsi sel dan panjang umur. Ramuan VIVIX ini diuji mampu melindungi dan memperbaiki sel-sel DNA ini.

2) PENGAWALAN GENETIK : memberi impak positif kepada pengawalan genetik

Penting kerana pengawalan genetik akan menyebabkan deteriorasi (kemerosotan) umur pada tahap sellular (sel). Di dalam satu penemuan utama yakni melalui ujian klinikal terbaru, ramuan VIVIX mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap sellular (sel).

3) PENGELUARAN TENAGA YANG KIAN  MENURUN OLEH SEL-SEL : menggalakkan biogeneis mitochondria

Mitochondria (penjana tenaga) amat penting dalam tubuh badan kita kerana ianya berfungsi untuk menghasilkan tenaga yang amat diperlukan badan. Apabila kecekapan mitochondria menurun, sekaligus fungsi sel juga menurun. Sekali lagi, ramuan VIVIX menggalakkan biogenesis (pembentukkan baru) mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.

4) PENIMBUNAN PROTIN AGE: melambatkan pembetukkan protin AGE

Protin AGE(advanced glycation end products) boleh menyebabkan kerosakan ke tahap sellular (sel) yang akan mengganggu keutuhan sel dan panjang umur jika didapati menimbun. Dengan ramuan VIVIX yang 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur “muscadine”) membantu melambatkan pembentukan protin AGE ini.

VIVIX juga membantu memelihara:

1) Kesihatan jantung

2) Kesihatan otak

3) Kesihatan sistem imun

4) Kesihatan sendi

5) Perlindungan antioksidan

6) Peningkatan tenaga pada tahap sellular

7) Kesihatan & kesejahteraan.

Masuk tahun ini, dah 58 tahun dah Shaklee ni. Malah ianya juga dah mendapat pengiktirafan Super Excellent Brand pada tahun 2009 KLIK SINI 

Apakah ramuan semulajadi VIVIX ni?

MUSCDINE GRAPE
PURPLE CARROT
ELDEBERRY (SABUCUS NIGRA)
POLYGONUM CUSPIDATOM

Bagaimanakah cara pengambilan?

Hanya sesudu teh VIVIX sehari cukup untuk keperluan anti-penuaan anda ke tahap sellular (sel) cukup memenuhi keperluan sel anda. Jom baca testimoni ni. KLIK SINI.
 

Harga? Harga sebotol VIVIX adalah hanya RM475 sebotol. Mahukan penjimatan harga sebotol VIVIX, jomla jadi ahli Shaklee. Pendaftaran seumur hidup dan anda boleh nikmati keistimewaan sebagai seorang ahli sepanjang hidup! Nak lagi PENJIMATAN BERGANDA BULAN NI?Dengan pembelian 2 botol vivix akan dapat FREE MEMBERSHIP SHAKLEE dan juga dapat rebat bernilai RM300. Wow! Mana nak cari lagi ni kakak, adik semua, ambil peluang keemasan ni!


Bagaimana nak dapat rebat bernilai RM300? Hubungi saya seperti di bawah.

Anda mahu jadi ahli shaklee dan ingin mengetahui cara daftar shaklee serta mahukan rebat bernilai RM300? Mudah sahaja hanya klik di sini:

ANDA INGINKAN VIVIX SHAKLEE SEGERA????

JOM ORDER ONLINE DI  SINI

http://ow.ly/yLMux

Dapatkan penjimatan untuk setiap produk Shaklee dengan mendaftar sebagai ahli JOM DAFTAR SEKARANG! 

suplement4us.blogspot.com

Berminat dan untuk sebarang pertanyaan/info:

 call/sms/whatsapp 012-5572559

DHIYA HUSSIN

email:suplement4us@gmail.com

FB: Young & Healthy Family Store
COD :: Gombak, Batu Caves, Sentul, Selayang, Kepong, UIA, Cheras & Cyberjaya


 “INGIN MENDAPAT 4-5-6 ANGKA SEBULAN DENGAN MENDAFTAR AHLI SHAKLEE? HUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FACEBOOK”

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit *

1 comment for “Ada Apa Dengan VIVIX Rahsia Super Excellent Brand

  1. July 16, 2014 at 7:37 am

    Cantik menawan tertarik..
    http://www.annur-shoppe.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

CAPTCHA Image
Reload Image