Berkhemah depan Apple demi iPhone 6 PERCUMA!

Miliki iPhone 6 secara free of charge

digi tawarkan harga iphone 6
Berkhemah ooo sebelah Apple 
Salam petang semua..wihuuu..berita gembira kepada peminat iphone..siapa nak iPhone 6 percuma?ya percuma!Memiliki handphone berjenama seakan-seakan trending di zaman serba canggihni. Nak ke iPhone 6 percuma? Jadi wajiblah anda habiskan baca perkongsian saya harini ye =)
Cantiknya iPhone 6 ni..bertuahnya badan kalau dah didalam genggaman..masakan tidak, harga iPhone 6 dan iPhone 6 Plus dalam purata harga antara RM2,300 sehingga RM5,800 kot!Direka penuh eksklusif yang tidak terdapat pada mana-mana telefon pintar setandingya, ianya juga merupakan telefon pintar terbaik dipasaran. Serius teringin kot nak ada sendiri tau. 

Harga iPhone 6 dan iPhone 6 Plus di Malaysia

Sehingga kini terdapat promosi untuk mendapatkan iPhone 6 dengan harga promosi oleh syarikat telekomunikasi Malaysia. Antaranya adalah Maxis dan Digi.
Maxis menawarkan promosi iPhone 6 16GB pada harga serendah RM1,901 melalui pakej Maxis OnePlan. Manakala iPhone 6 Plus 16GB pula harganya serendah RM2,241 untuk pakej yang sama.
Digi pula menawarkan yang lebih menarik. iPhone 6 16GB hanya pada harga serendah RM1,181 manakala iPhone 6 Plus 16GB dari serendah RM1,516 kedua-duanya melalui pelan iDigi 148.
Tidak ketinggalan, Celcom Axiata juga turut menjadi pengedar rasmi iPhone 6 dan iPhone 6 Plus dengan penawaran harga yang lebih hebat iaitu bermula serendah RM418 dan RM768 jika anda menggunakan pelan eksklusif Celcom First.
Berdasarkan maklumat yang saya perolehi daripada Encik Hasrul, iPhone 6 dan iPhone 6 Plus ni berbeza atas faktor variasi warna dan kapasiti memori ianya juga berbeza dari segi terma dan syarat yang ditetapkan oleh syarikat telekomunikasi yang merupakan pengedar rasmi yang sah di Malaysia dan juga dari mana iPhone 6 ini diperolehi.
harga iPhone 6 oleh digi
Kali ni lebih eksklusif, Apple mengeluarkan dua jenis iPhone 6 iaitu iPhone 6 dan iPhone 6 Plus bersaiz 4.7inci dan juga 5.5 inci. Mempunyai kelebihan paparan retina HD di mana iPhone 6 bersaiz kecil mempunyai resulosi 1334X 750 pixel manakala iPhone 6 Plus bersaiz besar beresolusi 1920 X 1080 pixel. 
Masyarakat seluruh dunia sentiasa menanti-nanti kemunculan produk-produuk Apple  dan kini..ciri-ciri iPhone 6 dan iPhone 6 Plus memang hebat!Ramai yang cakap orang kaya-kaya ja pakai iPhone ni, kelas gitu..jadi nak rembat iPhone 6 ni percuma macamana? jom saya kongsikan. Saya kongsikan bagaimana anda mampu mendapat iPhone 6 dengan bersama-sama saya hanya dengan menyertai Shaklee. Konsultasi percuma, kelas percuma, dapat iPhone 6 percuma!
Hubungi sayainshaAllah iPhone 6 dalam genggaman! Hubungi saya samada call/sms/whatsapp 012-5572559 atau email: syainadia@gmail.com.

Wallahualam.

5 comments for “Berkhemah depan Apple demi iPhone 6 PERCUMA!

  1. November 11, 2014 at 5:53 am

    siapa yang tak nak iphine percuma kan..bestnya kalau dapat barang percuma ni. Lagi-lagi barang mahal.

    • November 11, 2014 at 9:47 am

      siapa yang tak nak kalau free angkat tangan!hehehe

  2. November 12, 2014 at 6:58 am

    wow iphone 6 tu…memang peminat tegar iphone

    Tips Pelajar Pintar Mengikut Dr. Mohd Fadzilah Kamsah

    • November 12, 2014 at 7:38 am

      mmg lambat lagila nak pakai iPhone 6 ni sbb masih baru pkai iPhone 5 huhu

  3. November 12, 2014 at 3:03 pm

    terliur jugak ni nak dapatkan ip6 plus…mcm best jer:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

CAPTCHA Image
Reload Image