ESP Soy Protein Isolate Powder

ESP membekalkan tenaga berpanjangan!

ESP!ESP!ESP! memang trending sangat! Seperti biasalah setiap produk yang kita ambik mesti ada kesan sampingan. Jadi harini special saya kongsikan content ESP Shaklee kenapa ianya selamat untuk diamalkan ok. Semoga memberi manfaat!
Cara makan ESP Shaklee
ESP Shaklee paling selamat
Anda peminat soya tegar?Please cari soya yang non GMO seperti ESP Shaklee ni. Macamana nak tau non GMO atau tak? Cuba check contentnya. Kalau non GMO secara jelas akan dinyatakan kerana sekarang ni ramai yang ingin mencari soya yang non GMO. Tapi..boleh confirm ke betul-betul non-GMO?Good question..seperti yang saya cadangkan sebentar tadi, cari brand yang betul-betul confirm non-GMO. Alah, jangan pening-pening pilih je ESP Shaklee. Memang confirm non-GMO.
Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya yang lengkap, mengandungi 14g protein soya bukan GMO berkualiti tinggi termasuk 9 asid amino penting yang sangat diperlukan badan untuk proses sintesis protein tubuh. Berbanding sumber protein daripada daging, telur dan tenusu, ESP Shaklee mempunyai lemak yang rendah tanpa laktosa dan juga kolestrol! Jadi, bagi anda yang mempunyai masalah sukar kurus ni, masukkan ESP Shaklee dalam diet anda.
Fungsi terbaik ESP antaranya…
Membekalkan tenaga berkekalan dan membantu tahan anda daripada lapar. Jangan salah faham bukan sebab anda terpaksa berlapar tetapi dengan pengambilan ESP anda akan berasa kenyang. Pastikan anda mendapat cara pengambilan supplemen Shaklee yang betul ye daripada SID berpengalaman seperti saya.
Lima Vitamin B penting terkandung di dalam ESP Shaklee berserta separuh daripada Nilai Harian kalsium serta isoflavon soya. Shhhhh..nak tau satu maklumat penting tak? Kajian menunjukkan soya dapat membantu menyeimbangkan semula hormon semasa tempoh peralihan menopaus tau. Jadi wanita-wanita, jadikan ESP Shaklee kawan baik anda!
ESP Shaklee dihasilkan di bawah Program Pengekalan Identiti atau Identity Preservation Program (IPP) bermakna proses penanamannya hinggalah diproses menjadi soya dipantau dengan teliti dan dilakukan dalam keadaan terkawal. Inilah ciri ESP Shaklee sebagai soya yang dijamin tidak menyebabkan kesan buruk kepada kesihatan kita.
Memang banyak lagi fungsi ESP ni terutamanya kepada wanita. Nak tau cerita lanjut boleh lawat di sini. KLIK DISINI.

Amacam? ingin mendapatkan ESP SHAKLEE dan konsultasi supplemen yang sesuai untuk anda?Hubungi saya,COD jugak bisa diatur. Saya pengedar sah Shaklee dikawasan Gombak dan Lembah Klang.

Anda berminat untuk membeli sambil berbisnes?Tapi apa istimewanya berbisnes partner dengan saya?

  • Tiada yuran yang mahal, hanya RM75 seumur hidup.
  • Bimbingan coaching diberikan sepenuhnya, so jangan risau pada mereka yang memang zero tentang biz dan juga online. Bimbingan 100% SECARA ONLINE.
  • Tiada meeting sampai larut malam, tidak perlu tinggalkan family, buang masa dan buang duit.
  • Tidak mengamalkan penyimpanan stok yang perlukan modal beribu-ribu.Anda hanya perlu BERMODALKAN MINAT DAN KEINGINAN.
  • Modalnya adalah minat anda sendiri, tidak perlu buat loan bagai. Pastinya TIADA MODAL.
  • Sangat sesuai bagi mereka yg ingin pendapatan sampingan tanpa perlu korbankan masa dengan keluarga.
  • Unlimited income, anda yg pilih nak 4,5,6 angka. SEMUANYA PILIHAN KITA.
  • Syarikat yg KUKUH sudah lebih 50 tahun di pasaran.
  • Jaminan Shaklee dengan produk supplement berkualiti yang menjalani beribu ujian adan kajian sebelum dipasarkan.
  • Perbezaan Shaklee yang mementingkan slogan SELAMAT, BERKESAN DAN SEMULAJADI”.
  • SANGAT IDEAL buat mereka yang ingin menjana pendapatan di luar jangkaan.
  • KONSEP DLM BIZ INI ADALAH MUDAH. Berkongsi pengalaman sendiri dengan mereka yang memerlukan.
  • Tiada apa yang boleh merubah anda jika TIDAK BERMULA. JADI MULAKAN SEKARANG!

KESIHATAN TIADA GALANG GANTI. DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! 
CUBA PICIT DI BAWAH NI APA JADI…?
ESP SHAKLEE MUDAH KURUS
NAK LEBIH JIMAT?
NAK LEBIH DISKAUN?
NAK LEBIH CASH BACK?
—–> JADI AHLI SHAKLEE SEKARANG <—–

Mudah sahaja, klik link-link berikut:
DAFTAR SHAKLEE SECARA PERCUMA 


Jika anda ingin membeli produk Shaklee ataupun memerlukan COD sebarang produk Shaklee di area GOMBAK, SENTUL, SELAYANG, KEPONG, UIA, CHERAS DAN CYBERJAYA..boleh hubungi saya untuk temujanji. Jika anda tinggal di luar kawasan yang membolehkan saya COD, jangan gusar saya boleh pos ke alamat anda. Poslaju ka ada =) Yang penting rebutlah peluang untuk mendapatkan supplemen dan vitamin hebat ini HARINI!!! Konsultasi PERCUMA dan TIPS ISTIMEWA dengan setiap pembelian bersama saya SPECIAL untuk anda!

suplement4us.blogspot.com

Berminat dan untuk sebarang pertanyaan, HUBUNGI:

 DHIYA HUSSIN
call/sms/whatsapp 012-5572559
email:suplement4us@gmail.com
FanpageYoung & Healthy Family Store
COD :: Gombak, Batu Caves, Sentul, Selayang, Kepong, UIA, Cheras & Cyberjaya


ANDA SURIRUMAH?PELAJAR?PEKERJA TETAP MAHUPUN SEMENTARA YANG MEMERLUKAN PENDAPATAN SAMPINGAN?GEMAR ONLINE? NAK TAK SAMBIL ONLINE JA DAPAT JANA INCOME MUDAH 4-5-6 ANGKA SEBULAN? TIADA MODAL TAMBAHAN, PENDAFTARAN YANG MUDAH & TIADA AGENDA TERSEMBUNYI. WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA AMAT DIPERLUKAN! JOM DAFTAR AHLI SHAKLEE SEKARANG!

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit *

2 comments for “ESP Soy Protein Isolate Powder

  1. October 25, 2014 at 6:35 am

    cakap tentang esp ni boleh jadi ketagih, setiap hari bancuh dengan kolagen nak cantik punya pasal

    • October 26, 2014 at 12:44 am

      belum cuba belum tau..dah cuba memang berbaloi-baloi =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

CAPTCHA Image
Reload Image