HARGA PRODUK SHAKLEE TIDAK MUNASABAH?

HARGA PRODUK SHAKLEE TIDAK MUNASABAH?

Semenjak berkenalan dengan Shaklee tahun lepas, banyak kebaikan Shaklee dan keburukan Shaklee yang dhiya mula dapat tahu. Secara jujurnya dhiya jenis takut nak ambik suplemen tanpa selidik dulu. Ya la, belambak kot suplemen kat luar ni yang tak pasti tahap keselamatan apatah lagi semulajadi ka x..Yang pasti Shaklee kini benar2 memenuhi KPI yang dhiya tetapkan, that’s why Shaklee kini menjadi pilihan dhiya!

Bercakap tentang set cadangan suplement Shaklee ni, dhiya nak kongsikan betapa tidak munasabahnya harga produk Shaklee ni. Kenapa pulak tu? Haa..eksklusif untuk pembaca blog dhiya, ni la antara sebab2nya…

1) KUALITI TERJAMIN

Bayangkanla dengan kualiti yang sangat superb yang amat2 dijaga, produk2 Shaklee dijual dengan harga yang sangat reasonable. Contohnya, seperti Vitamin C Shaklee. Dahla 1 botol Vitamin C Shaklee ni boleh tahan sampai 6 bulan, harganya di pasaran hanya RM92.50 ja (jom enjoy harga ahli yang lebih berbaloi, jadilah ahli Shaklee), atau kalau kira sebulan.kita hanya belanja lebih kurang RM15.60 ja untuk dapatkan kulit wajah yang cantik berseri & kesihatan yang unggul. 

2) PILIHAN PRODUK YANG MEMENUHI KEHENDAK PELANGGAN

Shaklee menghasilkan produk yang memenuhi apa yang pelanggan2nya mahukan. Contohnya seperti COQ Health. Penghasilannya adalah bagi membantu orang ramai bagi menghidari daripada masalah penyakit jantung. Memang betul difokuskan kepada mereka yang bermasalah ini dan sangat2 membantu..Jom baca antara testi COQ Health ni..

#testi 1: 

#testi 2: 

#testi 3:

3) KEBERKESANAN PRODUK

Ramai yang bertanya dhiya, berkesan ke ambik Shaklee ni. Untuk makluman, Shaklee amat bertanggungjawab agar setiap produk2 yang dihasilkan betul2 berkesan. Macamana Shaklee nak pastikan? Produk2 lain pun cakap macamtu jugak kan? Shaklee membuktikan keberkesanan produknya melalui kajian sains dan makmal yang terdapat lebih daripada 100 bahan kajian penerbitan. Produk lain ado? Selain itu, produk yang telah dihasilkan juga akan sentiasa ditambah baik dari semasa ke semasa, contohnya produk baru yang Shaklee dah tambah baik ialah Zinc Complex yang kini tanpa gluten!

ANTARA JURNAL YANG DITERBITKAN SHAKLEE

4) PRODUK YANG SENTIASA SELAMAT

haaa..inilah part yang paling dhiya AMBIK BERAT. Selamat sangat2 semua produk Shaklee ni. Semua orang boleh claim produk dia selamat, ya la sekarang memang tak nampak lagi kesan dia. Lepas 10 tahun cmna? Shaklee telah membuat satu penemuan kajian terbaru yang dijalankan oleh gabungan pengkaji daripada UC Berkely School of Public Health terhadap pengguna suplemen dalam jangkamasa panjang. Keputusan 2007 kajian unggul Shaklee ini menunjukkan mereka yang mengambil suplemen Shaklee memiliki kesihatan yang lebih BAIK daripada mereka yang mengambil multivitamin lain ataupun yang tidak mengambil suplemen langsung. Nah! apa lagi nak argue betul tak?Ketahui lebih lanjut di LandmarkStudy.com..=)


Untuk sebarang pertanyaan produk, pembelian produk atau pendaftaran sebagai ahli Shaklee, hubungilah Dhiya Hussin 012-55725599..call/sms/whatsapp atau email suplement4us@gmail.com

“SHARING  IS CARING”

Truly, Dhiya Hussin(SID:1076601)sms/whatsapp : 012-5572559
FB fanpage : Young & Healthy Family Store
email: suplement4us@gmail.com


“ANDA SEDANG MENCARI INCOME LEBIH?TAK MEMPUNYAI INCOME YANG TETAP? SURI RUMAH SEPENUH MASA? NAK TAK HANYA DI RUMAH BOLEH DAPAT GAJI MACAM CEO? JOM SERTAI KELUARGA PENGEDAR SHAKLEE..IMPIAN ANDA AKAN MENJADI KENYATAAN!”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

CAPTCHA Image
Reload Image