Mantap kurus dengan aerobik


Mantap kurus dengan aerobik│Cara Makan Set Kurus Shaklee

Salam sayang semua..dah dinner ke..tak makan sebab terpaksa diet?alamak!Anda dah pastikan misi anda dah menjawab permasalahan diet anda?Zaman berganti zaman, senaman sekarang bukan lagi aktiviti yang bosan ya la dulu gerakan senamannya terhad kepada beberapa gerakan konversional. Ada ikut kelas senaman sekarang..?poco-poco, senaman zumba, senaman angkat beban, gym kan lebih menarik dan lebih enjoy dilakukan bukan..? harini saya nak kongsikan cara mudah untuk anda kurus dengan kreatif.

senaman aerobik mudah kurus
Senaman aerobik bantu anda kurus cepat!
Salah satu senaman kesukaan saya adalah senam aerobik. Senam aerobik adalah senaman yang efektif dan bermanfaat untuk menurunkan berat badan . Bukan saja menurunkan berat badan, kesihatan jantung dan paru-paru juga terjaga. Setiap jam anda senam aerobik, 680 kalori mampu dibakar!!!
Apa yang bestnya senam aerobik ni?
  • Senam aerobik adalah bentuk senaman kardiovaskular yang membantu membuatkan jantung lebih kuat. Ketika senaman aerobik dilakukan, jantung akan memproses lebih banyak oksigen dan meningkatkan kekuatan darah dipam.
  • Senaman aerobik secara teratur membantu kurangkan kolestrol dalam arteri dan seterusnya melancarkan perjalanan darah. Ini penting agar darah dapat dipam dengan lancar tanpa disekat.
  • Banyak ke lemak dibadan?cuba lah buat senaman aerobik ni. Ia berguna untuk membakar lebih lemak jadi tak perlu lah risau obesiti ye.
  • Tekanan darah juga berupaya diturunkan sehingga mencapai tahap normal hanya dengan senaman aerobik.
  • Tubuh pula akan lebih berotot, kuat dan ramping langsing tau!
  • Paling penting, senaman aerobik mengurangkan kolestrol jahat dalam darah.
Menurut Journal of Sports Medicine Fitness, gerakan aerobik ternyata berkesan membakar kalori dan melatih jantung. Berbanding senam aerobik biasa, gerakan ini boleh membantu meningkatkan kadar HDL (kolestsrol baik). Manakala Convert Bailey, dalam “smart exercise” pula menyatakan jika anda boleh meningkatkan aerobik anda ke 30 minit atau lebih, kalori akan terbakar dengan peratusan yang lebih tinggi. Masih malas tiada masa untuk senaman aerobik???JOM KITA KURUS DENGAN AKTIVITI SANTAI NI : JOM KLIK RAMAI-RAMAI DI SINI.

Haaa..nak dapatkan hasil yang lebih mantap dan sihat?amalkan pengambilan supplemen berikut semasa anda konsisten melakukan semua senaman aerobik ni akan memberikan kesan yang lebih bagus dan lebih cepat anda mencapai hasrat anda.
cara makan set kurus shaklee
SET LENGKAP KURUS SHAKLEE TERBAIK UNTUK MUDAH KURUS
Set Kurus Shaklee ni mengandungi 3 komponen penting yang membantu anda kurus dengan betul dan tidak memudaratkan kesihatan dan gizi anda. Untuk memastikan anda dapat kurus dengan baik, pastikan anda mengambil Set Bakar Lemak, Set Buang Toksin dan diikuti Set Bina Otot. Nak dapat hasil yang terbaik mestilah ambik set yang terbaik ye =) Banyaknya!macamana nak makan banyak-banyak ni???Isk isk isk..ada jadual makan yang betul. Ini bagi memastikan manfaat setiap supplemen bagi setiap fungsi samada untuk membakar lemak, proses buang toksin berjalan dengan lancar dan otot pula terbina dengan teratur. 

Set Bakar Lemak : Lecithin dan OmegaGuard

Lecithin diambik sebanyak 3 biji selepas sarapan pagi dan juga 3 biji lagi selepas makan malam. Manakalan OmegaGuard pula diambil 1 biji sehari selepas makan, paling bagus diambil selepas sejam pengambilan lecithin selepas sarapan pagi.

Set Buang Toksin : Alfafa dan Herb-Lax

Alfafa diambil 2-5 biji selepas makan tenghari dan 2-5 biji lagi setelah makan malam. Herb-Lax pula tidak perlu diamalkan hari-hari. Cukuplah anda amalkan 3 biji 3 kali seminggu dah memadai.

Set Bina Otot : ESP dan Cinch Shake

ESP dan Cinch Shake adalah antara produk hot untuk menguruskan badan. Ia bertindak membantu memberikan rasa kenyang dan membekalkan tenaga seharian terutamanya bagi mereka yang sibuk dan tidak dapat mengikuti jadual makan yang betul. ESP boleh dibancuh bersama sebarang minuman kesukaan anda KECUALI MINUMAN BERKAFEIN DAN ELAKKAN DIBANCUH BERSAMA AIR PANAS. Nak dapatkan RESEPI ESP KESUKAAN RAMAI TAK??SAYA SEDIAKAN KHAS DI SINI YE. 2 scoope ESP untuk sarapan anda dan 1 scoop ESP pada waktu makan malam adalah terbaik untuk anda. Bancuh 2 scoop Cinch Shake ketika pukul 10 pagi atapun pada waktu makan petang, sekurang-kurangya kejap sikit perut anda tu =)
Wah! berapa harga Set Kurus Shaklee ni? Dengan segala manfaat dan juga tahan sehingga 2 bulan ni set lengkap ni hanya berharga RM618 sahaja! Tapi kena anda nak bayar lebih jika anda boleh dapat harga yang lebih murah?JOM JADI AHLI SHAKLEE SEKARANG!

CHOP!!!! ada testimoni ke? Dah agak soalan tu..MEH BACA DI SINI =)

KESIHATAN TIADA GALANG GANTI. DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! 

CUBA PICIT DI BAWAH NI APA JADI…?
ESP SHAKLEE MUDAH KURUS
NAK LEBIH JIMAT?
NAK LEBIH DISKAUN?
NAK LEBIH CASH BACK?
—–> JADI AHLI SHAKLEE SEKARANG <—–

Mudah sahaja, klik link-link berikut:
DAFTAR SHAKLEE SECARA PERCUMA

Jika anda ingin membeli produk Shaklee ataupun memerlukan COD sebarang produk Shaklee di area GOMBAK, SENTUL, SELAYANG, KEPONG, UIA, CHERAS DAN CYBERJAYA..boleh hubungi saya untuk temujanji. Jika anda tinggal di luar kawasan yang membolehkan saya COD, jangan gusar saya boleh pos ke alamat anda. Poslaju ka ada =) Yang penting rebutlah peluang untuk mendapatkan supplemen dan vitamin hebat ini HARINI!!! Konsultasi PERCUMA dan TIPS ISTIMEWA dengan setiap pembelian bersama saya SPECIAL untuk anda!

suplement4us.blogspot.com

Berminat dan untuk sebarang pertanyaan, HUBUNGI:

 DHIYA HUSSIN
call/sms/whatsapp 012-5572559
email:suplement4us@gmail.com
FanpageYoung & Healthy Family Store
COD :: Gombak, Batu Caves, Sentul, Selayang, Kepong, UIA, Cheras & Cyberjaya


ANDA SURIRUMAH?PELAJAR?PEKERJA TETAP MAHUPUN SEMENTARA YANG MEMERLUKAN PENDAPATAN SAMPINGAN?GEMAR ONLINE? NAK TAK SAMBIL ONLINE JA DAPAT JANA INCOME MUDAH 4-5-6 ANGKA SEBULAN? TIADA MODAL TAMBAHAN, PENDAFTARAN YANG MUDAH & TIADA AGENDA TERSEMBUNYI. WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA AMAT DIPERLUKAN! JOM DAFTAR AHLI SHAKLEE SEKARANG!

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit *

2 comments for “Mantap kurus dengan aerobik

  1. October 17, 2014 at 3:31 am

    Siapa yang nak kursu tanpa ada kesan sampingan pilihlah produk Shaklee. Dijamin berkesan dan selamat.

  2. September 24, 2016 at 5:19 pm

    nice artikel, thanks for informations
    content quality
    maxman recently posted…Semanax Asli Original – Obat Penyubur Sperma – Obat MandulMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

CAPTCHA Image
Reload Image