Minyak naik tapi gaji tak naik?Mencari kerja Part time

Minyak naik tapi gaji tak naik?Mencari kerja Part time

mencari kerja part time
Mula mencari kerja part time dek kerana kenaikan harga minyak ke? Apa-apun, jangan lupa lunch dulu ye..?minyak naik tak boleh keluar makan..?eh jangan gitu..baik anada berpuasa sunat hari Arafah harini..dapat pahala jugak..=)Jangan marah ye..eh, pesanan saya kepada semuan pembaca blog saya harini..jangan lupa ye berdoa mintak apa sahaja permintaan dan hajat anda bermula pukul 5:01 petang harini hingga 4:58pagi Sabtu ye. 
Sebenarnya tengahari ni saya nak berkongsi pengalaman dan menawarkan tawaran kerja part time untuk anda yang tengah mencari kerja part time tu. Full time pun adalagi la dialu-alukan. Tapi sebelum tu, kerja part time bagaimana yang menjadi pilihan? Yang perlu keluar atau hanya dilakukan dirumah? Off course la yang dirumah kan..kalau saya pun kalau diberi peluang, kerja dirumah menjadi idaman. Duit tak keluar sangat, especially dalam keadaan harga minyak yang naik lagi ni. 

BISNESS APA?

Anda tahu, perniagaan secara online adalah perniagaan yang menjanjikan anda mampu menjana pendapatan mengalahkan CEO ofis anda? bukan saya nak cerita kosong, orang yang terkaya di dunia pun jika ditanya apakah bisnes yang akan dilakukan jika dia diberi peluang untuk mulakan perniaagaan dari awal?Perniagaan secara online adalah jawapannya dan perniagaan rangkaian networking menjadi pilihan. Kerana perniagaan jaringan ataupun networking ini boleh menjana pendapatan sehingga berjuta-juta ringgit!Senang cakap MLM. Tapi AWAS!!!!pastikan syarikat MLM yang anda sertai adalah sistem yang adil dan tidak menguntungkan sebelah pihak ja. Ada ka MLM macamtu??Yes dear, ada. Harini saya nak kongsikan..=)
Apakah bisnes yang saya sertai ini?Ianya adalah supplement kesihatan yang telah lama berada di pasaran iaitu lebih daripada 50 tahun. Boleh teka? Shaklee sayang. Oooh..dah dapat agak tadi. Ya betul, mana ada syarikat supplement lain yang bertahan selama ini bukan..?apakah rahsia, apakah tips yang menyebabkan syarikat ini masih utuh di mata dunia?JOM BACA DI SINI: SHAKLEE TERNYATA BERKESAN, SELAMAT DAN MESRA ALAM. Amacam?
Ni saya nak kongsikan bagaimana anda boleh menyertai kami. Sebenarnya dalam melakukan sebarang perkerjaan pun, niat dan hala tuju anda kenalah jelas dan kuat. Saya faham anda mencari kerja part time kan?jadi inilah caranya untuk anda mendapat income part time anda dengan mudah.

Menjadi sebahagian daripada kami

Anda mempunyai modal lebih or cukup? Terdapat 2 cara untuk anda menjadi ahli Shaklee berdasarkan kemampuan modal anda tau =)
Keahlian Shaklee secara PERCUMA. Untuk melayakkan anda mendapat keahlian secara percuma, anda boleh membeli sebarang produk Shaklee dalam kiraan 200uv untuk mendapat keahlian PERCUMA ni. Senang cerita, nak dapat keahlian PERCUMA, apa kata beli PROMOSI 2X ESP TAHUN NI. Anda terus dapat keahlian PERCUMA!
Bila anda mendaftar keahlian JCard, SogoCard ataupun kad-kad lain anda dikehendaki membayar yuran keahliaan kan. Ok, untuk Shaklee yuran keahliannya adalah hanya RM75(semananjung) dan RM85(Sabah/Sarawak) sepanjang hidup! Sangat-sangat berbaloi kerana keahlian Shaklee bukan sekadar pada kad keahliaannya sahaja. Anda akan mendapat banyak benefit dengan menjadi ahli Shaklee. MANFAAT MENJADI AHLI SHAKLEE KLIK DI SINI!!!

CHOP!!!!
Kenapa anda perlu menyertai kerja part time ni bersama saya?

  1. Anda akan diberi latihan secara maya atau secara online sahaja (secara nyata pun boleh jika anda lebih selesa) di mana anda akan dijemput ke group eksklusif kami yang pastinya sangat2 supportive
  2. Group saya terbukti telah melahirkan ramai jutawan Shaklee yang datang dari pelbagai latar belakang, tidak kira tua muda 
  3. Couching berterusan dan pencapaian anda akan dihargai dan disambut dengan gilang gemilang. Jom tengok majlis sambutan saya minggu lepas DI SINI!

JANGAN LEPASKAN PELUANG KEEMASAN INI!!!JOM MULAKAN KERJA PART TIME ANDA BERSAMA SAYA HARINI!!!
Anda memerlukan cadangan supplemen agar anda kekal bertenaga untuk bekerja?Yang halal pastinya? Saya amat mencadangkan supplemen ini untuk anda kerana ianya terbukti berkesan, halal dan selamat untuk diamalkan. 
 KLIK GAMBAR DI BAWAH!!!!
TESTIMONI SHAKLEE
CUBA PICIT DI BAWAH NI APA JADI…?
ESP SHAKLEE MUDAH KURUS
NAK LEBIH JIMAT?
NAK LEBIH DISKAUN?
NAK LEBIH CASH BACK?
—–> JADI AHLI SHAKLEE SEKARANG <—–

Mudah sahaja, klik link-link berikut:

suplement4us.blogspot.com

Berminat dan untuk sebarang pertanyaan, HUBUNGI:

 DHIYA HUSSIN
call/sms/whatsapp 012-5572559
email:suplement4us@gmail.com
FanpageYoung & Healthy Family Store
COD :: Gombak, Batu Caves, Sentul, Selayang, Kepong, UIA, Cheras & Cyberjaya


ANDA SURIRUMAH?PELAJAR?PEKERJA TETAP MAHUPUN SEMENTARA YANG MEMERLUKAN PENDAPATAN SAMPINGAN?GEMAR ONLINE? NAK TAK SAMBIL ONLINE JA DAPAT JANA INCOME MUDAH 4-5-6 ANGKA SEBULAN? TIADA MODAL TAMBAHAN, PENDAFTARAN YANG MUDAH & TIADA AGENDA TERSEMBUNYI. WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA AMAT DIPERLUKAN! JOM DAFTAR AHLI SHAKLEE SEKARANG!

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit *

2 comments for “Minyak naik tapi gaji tak naik?Mencari kerja Part time

  1. October 3, 2014 at 9:34 am

    Shaklee antara MLM yang terbaik!

    Jom blogwalking blog saya

    • October 26, 2014 at 1:13 am

      anda takkan tahu keistimewaan selagi belum mencuba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

CAPTCHA Image
Reload Image