PETUA HANGAT KECILKAN PAHA

PETUA HANGAT KECILKAN PAHA

set kurus shaklee

Topik menarik nak sharing harini, mesti ramai yang dah mula surf ni. Almaklumlan open house hari-hari mulala cari cara nak kembali ke bentuk asal kan..=)
Selalunya, wanita cenderung untuk memiliki paha dan punggung yang besar ni especially wanita yang  mempunyai tubuh bentuk pear. Tapi jangan terkejut pulak, masalah ini juga berlaku kepada wanita tanpa mengira bentuk tubuh. Wanita especially golongan ibu, sinonim dengan masalah ini. Ya la semasa hamil tubuh mengalami perubahan fizikal kan. Even dah melahirkan pun, agak sukar sebenarnya ibu-ibu ini mendapatkan kembali bentuk badan asal paling serius di bahagian paha ni.

petua kecilkan paha

Selain golongan ibu, mereka yang bermasalah berat badan selalunya bahagian paha lah paling mudah menjadi besar. Mestilah paha besar membuatkan wanita berasa kurang selesa, menyukarkan pemilihan pakaian dan menjadikan bentuk badan tidak seimbang. Jika bahagian badan ke atas lebih berat dari bahagian badan dan ke bawah, kemungkinan kaki anda tidak mampu untuk menyokong badan nanti. Jadi, mulalah sakit lutut, mudah penat dan lain2.
Jangan risau, harini mari kita sama-sama lakukan dengan penuh keazaman yang akhirnya membuat anda gembira dengan hasilnya, inshaAllah =).

PETUA KECILKAN PAHA PALING EFEKTIF

1) Kurangkan makanan berlemak

Tahukah anda makan berlemak faktor penyebab berat berlebihan akhirnya menyebabkan paha anda membesar??? Oleh itu, bagi mengecilkan paha dan mendapatkan berat ideal amalkan pemakanan sihat buat masa ni dan teruskan amalan ini agar lemak di dalam badan berkurangan sekaligus peha anda tu!

2) Tingkatkanpengambilan serat

Mulai harini, tingkatkan pengambilan serat tinggi seperti sayur dan buah. Ia bukan sahaja membantu proses penghadaman malahan membantu menurunkan berat badan sekaligus mengecilkan bahagian tubuh yang bermasalah =)

3) Joging danberjalan

Haa..ini rasanya paling malas nak buat kan?Nak kecilkan paha x??? Joging dan berjalan adalah cara paling efektif untuk kecilkan bahagian paha besar ni tau. 2 jenis senaman ini akan menjadikan otot kaki lebih kuat, paha pula akan menjadi lebih mantap dan tegang. Tiada lagi lebihan isi sebaliknya tubuh menjadi lebih pejal dan stamina pula bertambah baik. Tak mampu untuk joging? Cukuplah sekadar berjalan. Senaman sebenarnya membakar kalori dan lemak, paling best tahap kesihatan bertambah baik. Jika berkesempatan, berbasikal juga dapat membantu mengecilkan paha!

4) Senaman bangun dari tidur

bagaimana mengecilkan paha dan lenganBangun ja dari tidur jangan terus bingkas bangun. Apa kata lepasni, sebaik saja bangun dari tidur dan dah baca doa bangun tidur tu lakukan senaman ringkas. Tak perlu bangun pun, angkat kedua-dua kaki ke atas. Lakukan secara santai sahaja, gerakkan ke atas dan ke bawah seperti mengayuh basikal dan tak perlu memaksa diri. Ini salah satu senaman kesukaan saya juga =) Nak peha kecil dan seksi?Senamanini sangat2 membantu.

5) Krimpembakar lemak

Untuk mendapatkan kesan yang lebih memuaskan, boleh juga sapu bahagian tubuh yang bermasalah ini dengan krim pembakar lemak. Terdapat banyak pilihan dipasaran antaranya pati halia. Sapukan krim ini pada paha, kemudian tunggu sehingga krim kering dan menyerap ke dalam kulit. Selepas itu pakaila bengkung agar dapat membentuk tubuh lebih kemas. Impikan set korset yang tahan lama, berkualiti dan membentuk badan anda dengan baik?Saya cadangkan anda mencuba Premium Beautiful (tawaran harga paling murah untuk anda) especially ibu pantang kerana hasilnya sangat ummphhh!
premium beautiful bentuk kembali badan
Semoga berjaya mendapat paha yang kurus dan tampil seksi untuk suami tercinta =)
Inginkan cadangan SET KURUSterbaik? Saya juga menawarkan set cadangan kembali kurus iaitu Set Kurus Kebabom ni. Memang meletop la!
kecilkan paha

NAK ORDER SENDIRI SET KURUS KEBABOM?

JOM ORDER ONLINE DI SINI

SET KURUS

NAK LEBIH JIMAT?
NAK LEBIH DISKAUN?
NAK LEBIH CASH BACK?
—–> JADI AHLI SHAKLEE SEKARANG <—–

Mudah sahaja, klik link-link berikut:

suplement4us.blogspot.com

Berminat dan untuk sebarang pertanyaan, HUBUNGI:

 DHIYA HUSSIN
call/sms/whatsapp 012-5572559
email:suplement4us@gmail.com
FanpageYoung & Healthy Family Store
COD :: Gombak, Batu Caves, Sentul, Selayang, Kepong, UIA, Cheras & Cyberjaya


“ANDA GEMAR ONLINE? NAK TAK SAMBIL ONLINE JA DAPAT JANA INCOME MUDAH 4-5-6 ANGKA SEBULAN? ANDA SURIRUMAH?PELAJAR?PEKERJA TETAP MAHUPUN SEMENTARA YANG MEMERLUKAN PENDAPATAN SAMPINGAN? ANDA AMAT DIALU-ALUKAN!!! TIADA MODAL TAMBAHAN, PENDAFTARAN YANG MUDAH & TIADA AGENDA TERSEMBUNYI. WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA AMAT DIPERLUKAN! JOM DAFTAR AHLI SHAKLEE SEKARANG!

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit *

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

CAPTCHA Image
Reload Image