21 search results for "label/ESP"

Mantap kurus dengan aerobik

Mantap kurus dengan aerobik│Cara Makan Set Kurus Shaklee Salam sayang semua..dah dinner ke..tak makan sebab terpaksa diet?alamak!Anda dah pastikan misi anda dah menjawab permasalahan diet anda?Zaman berganti zaman, senaman sekarang bukan lagi aktiviti yang bosan ya la dulu gerakan senamannya…

Outstation time!

Outstation time!Menghadiri Seminar│Jalan-Jalan Cari Makan Salam sayang pembaca blog saya harini =) Selamat hari isnin..no monday blues ye..bersiaran di Johor Bahru harini..alhamdulillah selamat mendarat di Lapangan Terbang Senai petang semalam. Saya dikehendaki menghadiri forum Towards Major Global Port & Maritime…

Set Bersalin Shaklee Lengkap Paling Hot

Set Bersalin Shaklee pilihan ibu berpantang paling lengkap!Confinement Set Selamat tenghari mama gojes semua..semalam saya kongsikan berkenaan sakitnya rengat selepas bersalin kan. Untuk membantu anda menghadapi saat-saat yang tak akan dilupakan boleh amalkan pengambilan supplemen juga agar kesihatan dalaman ibu dalam pantang terjaga. Set Bersalin  Shaklee ni sangat-sangat bagus untuk diamalkan oleh ibu sejurus sahaja selamat melahirkan. Set Bersalin pilihan ibu moden  Apakah fungsi setiap supplemen dalam Set Berpantang Shaklee ni eh..?Penting jugak untuk anda tahu ni bagaimana Set Berpantang…

Bermulalah fenomena kembali berat naik│Nak kurus cepat selepas raya

Bermulalah fenomena kembali berat naik│Nak kurus cepat selepas raya بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم Alhamdulillah..selamat berbuka puasa sunat arafah harini..inshaAllah diteruskan pula puasa sunat arafah besok pulak..inshaAllah ahad nanti kita bakal meraikan kemenangan lagi sekali..bukan berpuasa sahaja dikira mencapai kemenangan tetapi meraikan…

Minyak naik tapi gaji tak naik?Mencari kerja Part time

Minyak naik tapi gaji tak naik?Mencari kerja Part time Mula mencari kerja part time dek kerana kenaikan harga minyak ke? Apa-apun, jangan lupa lunch dulu ye..?minyak naik tak boleh keluar makan..?eh jangan gitu..baik anada berpuasa sunat hari Arafah harini..dapat pahala jugak..=)Jangan marah ye..eh, pesanan saya kepada semuan pembaca blog saya harini..jangan lupa ye berdoa mintak apa sahaja permintaan dan hajat anda bermula pukul 5:01 petang harini hingga 4:58pagi Sabtu ye.  Sebenarnya…