5 search results for "label/HERB-LAX"

Makan Selepas Bersenam?

Makan nasi lemak lepas bersenam?Oh no! Selamat hari lahir!!!haha..ungkapan pertama suami tercinta harini sebaik bangun tidur. Bestnya..hehehe..sememangnya hari yang cukup indah bagi semua isteri di dunia ni jika dapat suami yang mengingati tarikh lahir isteri tau apatah lagi boleh meluangkan…

Jeruk Mangga Home Made

Jeruk mangga

Jeruk mangga viral pulak sekarang ni..nampaknya dah tiba pula musim jeruk..dulu musim durian crepe..alhamdulillah, rezeki untuk mereka yang berniaga jeruk ni..bukan setakat jeruk mangga ja, jeruk jambu, kedondong,anggur pun mula dicari sekarang..janji jeruk..tidak kiralah mengidam disebabkan hamil atau tak, penggemar jeruk mesti tak kan lepaskan peluang!harini saya nak kongsikan resepi jeruk mangga ni.   Buat sendiri lagi senang, boleh tibai banyak mana suka! Jimat pun super jimat ni haa..tapi dengan syarat buah mempelam atau lain-lain buah tu ada diperkarangan rumah la.…

Masa berkualiti bersama keluarga

Jalan-jalan cari makan|Masa bersama keluarga Makan apa dinner tadi?haa,belum dinner lagi..?make sure tidur selepas 4 jam mengambil makanan ye for those yang nak jaga badan tu..tapi jangan hari2 buat gitu ye..tak bagus untuk diet anda. Harini saya nak kongsikan makanan…

Kempiskan perut!

Cara kempiskan perut dengan sumber karbohidrat Selamat tengahari semua..tengah menikmati makanan tengahari ke? Ambik karbohidarat ke tak tu bagi yang on diet?Isk! mana boleh ambik karbohidrat ketika berdiet ni..saya tahu mesti ramai yang akan beri respon sebegitu. Ok, untuk menjawab kekeliruaan ni, harini saya kongsikan sumber karbohidrat yang dapat membantu program diet anda sekaligus mendapatkan perut yang kempis. Ramai yang mengambil keputusan untuk mengelakkan makan berunsurkan karbohidrat tatkala berdiet. Jangan salah faham ye kerana buka semua sumber karbohidrat tidak bagus untuk kesihatan. Kena…

Mantap kurus dengan aerobik

Mantap kurus dengan aerobik│Cara Makan Set Kurus Shaklee Salam sayang semua..dah dinner ke..tak makan sebab terpaksa diet?alamak!Anda dah pastikan misi anda dah menjawab permasalahan diet anda?Zaman berganti zaman, senaman sekarang bukan lagi aktiviti yang bosan ya la dulu gerakan senamannya…