122 search results for "label/Join shaklee"

RIMAS PERUT BUNCIT|SET KURUS LANGSING SHAKLEE

RIMAS PERUT BUNCIT|SET KURUS LANGSING SHAKLEE “Yang, tadi abang jumpa kawan2 abang masa main futsal..diorang tanya cmna abang buat perut dah tak buncit?”..hehehe..teringat pulak perbualan semalam bila suami dhiya bercerita pasal perut buncit ni..=) Harini nak cerita sikit la cara bagaimana mengecilkan perut buncit…

Apa beza Shaklee dan Herbalife?

Apa beza Shaklee dan Herbalife?              Soalan FAVORITE yang pasti akan ditanya bagi mereka yang ingin mencuba Set Kurus Shaklee! Secara umumnya, produk Herbalife mahupun Shaklee memiliki fungsi yang lebih kurang sama iaitu untuk membekalkan nutrisi…

Halal ke Produk-Produk Shaklee ni?

Halal keProduk-Produk Shaklee ni? Salam sayang semua..ramai yang pm saya bertanyakan perkara ini..halal ke produk-produk Shaklee ni eh?gara-gara isu boikotyang masih belum reda terhadap produk-produk Shaklee ni..tak salahkan korang jugak, ya la kalau difikirkan secara logik suplemen Shaklee adalah suplemen…

Permintaan Collagen Powder Shaklee Makin Panas

Permintaan Collagen Powder Shaklee Makin Panas Promosi besar-besaran Collagen Powder ShakleeSeptember ini!!! Wowieeee..masa yang ditunggu2 ni.. Good news kepada pengguna tegar Collagen Powder Shaklee bulan ni, beli 6 kotak Collagen Powder Shaklee PERCUMA 1 kotak  Collagen Powder Shaklee yang semestinya anda…