25 search results for "label/PENGEDAR SAH SHAKLEE ANDA DI GOMBAK"

PENGAMBILAN PERFORMANCE DRINK SHAKLEE MENDATANGKAN KESAN SAMPINGAN???

PENGAMBILAN PERFORMANCE DRINK MENDATANGKAN KESAN SAMPINGAN?? Assalamualaikum pembaca blog dhiya yang dikasihi =) PUASA ITU MELETIHKAN BAGI SESETENGAH ORANG Haa sibuk nak berbuka kan? Keletihan..?almaklumla berjaga awal sahur tadi terus bersiap untuk hantar anak ke sekolah lepastu ke tempat kerja. Saya pun macam anda juga. Tapi saya masih kekal bertenaga, alhamdulillah. Saya juga bekerja dan menyusukan anak lagi tau!  Ok, saya rasa patut untuk kongsikan dengan anda semua rahsia untuk kekal bertenaga ni, especially dikala bulan penuh…

Set Sahur On The Go

kekal bertenaga dibulan ramadan

Bulan depan dah nak start puasa ni. Dah mula la fikir-fikir apa menu sahur nanti kan? Sudah tentulah si ibu pasti inginkan hidangan berkhasiat untuk keluarga, mudah disediakan dan menjimatkan masa. Apa kata tahun ni cuba yang ni? CADANGAN 3…

Bagaimana Yani berjaya kurangkan berat badan tanpa perlu berlari 100km setiap hari?

Mudah kurus dan cepat

Turun berat badan dan kurus tanpa perlu berlari 100km Sakit hati betul hati kita ni tengok ofismate depan mata semakin kurus sekarang ni..apa lagi mestilah kena ricky kan..?sangat surprise dia cakap nak suruh dia lari 100km setiap hari semata-mata nak turun berat 5kg sebulan memang tak de dalam diari dia..apatah nak suruh lari 2km memang lagilah simpang malaikat 44..tapi macamana pulak kalau tak berlari boleh kurus..?apa rahsia dia ni eh..? Haa…