11 search results for "label/SET IBU MENYUSU"

Bola Jaring latihan terbaik untuk kurus

Bola Jaring latihan terbaik untuk mudah kurus! Cara mudah kurus Wah..baru balik jogging ke? Excited nak update blog ni..gatal tangan jugekk..bukan apa..tiba2 teringat cerita balik kampung minggu lepas..apakah perasaan anda (especially perempuan) kalau orang tegur anda dah kurus sekarang..wah!! rasa…

BERJAYA HAMIL DENGAN RAHIM TERBALIK

BERJAYA HAMIL DENGAN RAHIM TERBALIK   Sistem peranakan wanita normal Salam sayang semua…alangkah bahagianya jika hidup ini dilengkapkan dengan kehadiran cahaya mata hati sendiri. Walaupun bukan mudah proses melahirkan itu, tapi itulah sebenarnya pengalaman paling berharga dalam diari seorang ibu.…

ESP Shaklee untuk suami?

TESTIMONI HOT ESP SHAKLEE YANG RAMAI ISTERI TAK TAHU… Selamat berhujung minggu dan salam sayang semua..sambutan yang sangat2 luar biasa ESP Shaklee bulan ni..especially buat kaum hawa ni..pasti akan borong terus lepas baca entry best ni!!! haa..apa kes pulak letak gambar…

SET PENYUSUAN SHAKLEE│SET,HARGA, & TESTIMONI

SET PENYUSUAN SHAKLEE│SET,HARGA, & TESTIMONI alolo comeinya baby tu.. Alhamdulillah..syukur sangat2 sebab dhiya berjaya mencapai hasrat menyusukan anak2 dhiya sehingga lebih 2 tahun..=) Semoga pengorbanan dan setiap titik susu yang masuk dalam tubuh badan anak2 dhiya akan membuahkan hasil yang baik untuk kehidupan anak2 dhiya, inshaAllah..=) Menyusukan baby sendiri adalah saat yang paling berharga dan dinanti2kan oleh semua ibu. Hakikatnya semua ibu boleh menyusukan anaknya melainkan terdapat masalah2 tertentu. Ramai yang anggap penyusuan bayi berlaku…