10 search results for "label/Set Ibu Bersalin"

Bakal ayah mengamuk di bilik bersalin kerana doktor lelaki?

Aurat ketika hamil dan bersalin Nak ke bersalin kalau doktor hensem gini sambut kelahiran bayi anda? Salam dearie..”Abang nak doktor perempuan yang check ayang dan sambut baby kita nanti..”terngiang-ngiang lagi perbualan tu 4 tahun lepas…adakah suami anda juga mementingkan doktor perempuan tatkala pemeriksaan anternatal dan bersalin anda?Ataupun…

Set Bersalin Shaklee Lengkap Paling Hot

Set Bersalin Shaklee pilihan ibu berpantang paling lengkap!Confinement Set Selamat tenghari mama gojes semua..semalam saya kongsikan berkenaan sakitnya rengat selepas bersalin kan. Untuk membantu anda menghadapi saat-saat yang tak akan dilupakan boleh amalkan pengambilan supplemen juga agar kesihatan dalaman ibu dalam pantang terjaga. Set Bersalin  Shaklee ni sangat-sangat bagus untuk diamalkan oleh ibu sejurus sahaja selamat melahirkan. Set Bersalin pilihan ibu moden  Apakah fungsi setiap supplemen dalam Set Berpantang Shaklee ni eh..?Penting jugak untuk anda tahu ni bagaimana Set Berpantang…

Bolehkah ibu hamil meneruskan penyusuan anak?

Bolehkah ibu hamil meneruskan penyusuan anak? Assalamualaikum semua =) Mesti mencari-cari jawapan persoalan saya ni kan.  Ya betul, kebanyakkan kaum ibu menganggap menyusu ketika hamil harus dihentikan tatkala hamil. Tambahan lagi jika menyusukan bayi secara beriringan (tandem) iaitu menyusukan bayi…

Ibu hamil stress

Anda kini sedang hamil? Alhamdulillah, tahniah dhiya ucapkan!  Disahkan hamil adalah saat yang paling mengujakan! Teringat pulak masa first2 hamil dulu, perasaan bercampur baur. Ok ke aku hamil ni? Gemuk..huhu..anak tidak normal?isk..macam2 lagi la. Itulah adalah normal bagi ibu2 hamil…

Selalu KEJANG menyakitkan.!

Simpul biawak! Siapa yang pernah merasai pengalaman kekejangan ni mesti tahu betapa sakitnya melalui saat-saat kekejangan. Biasanya, kaki akan menjadi kejang atau cramp ketika tidur pada waktu malam dan masalah boleh dialami oleh sesiapa sahaja dan PALING SERING dialami oleh ibu…