4 search results for "label/VITA-LEA"

Set Bersalin Shaklee Lengkap Paling Hot

Set Bersalin Shaklee pilihan ibu berpantang paling lengkap!Confinement Set Selamat tenghari mama gojes semua..semalam saya kongsikan berkenaan sakitnya rengat selepas bersalin kan. Untuk membantu anda menghadapi saat-saat yang tak akan dilupakan boleh amalkan pengambilan supplemen juga agar kesihatan dalaman ibu dalam pantang terjaga. Set Bersalin  Shaklee ni sangat-sangat bagus untuk diamalkan oleh ibu sejurus sahaja selamat melahirkan. Set Bersalin pilihan ibu moden  Apakah fungsi setiap supplemen dalam Set Berpantang Shaklee ni eh..?Penting jugak untuk anda tahu ni bagaimana Set Berpantang…

Set Lengkap Ibu Menyusu Terlajak Laris│Set Menyusu Shaklee

Set Lengkap Ibu Menyusu Terlajak Laris│Set Menyusu Shaklee Assalamualaikum mama-mama sekalian.. Ibu ceria, susu pun meriah Saat menyusukan anak sendiri merupakan “moment” paling indah buat seorang yang bergelar ibu, mama, mak,atuapun ummi. Apatah lagi jika berjaya menyusukan anak sendiri  sehingga cukup 2 tahun. Cukup besar ganjaran yang Allah janjikan setiap titis susu ibu yang masuk…

ARTIS TERKENAL PUN AMALKAN SHAKLEE !!!

ARTIS TERKENAL PUN AMALKAN SHAKLEE !!! Mesti tertanya2 siapa artis tu kan? Siapa lagi kalau bukan aktor tanah air kita yang handsome giler ni…Ashraf Muslim…                     Sebelum ini rahsia kecantikan Ayu Raudhah yang cantik, ayu, comel dan gebu itu heboh diperkatakan dek kerana mengamalkan VIVIX secara konsisten. Kemudian Rita Rudaini pulak memberi…