Best ke shaklee tu?

Assalamualaikum..
 
Apa yang bestnya produk Shaklee ni eh?what is so special dan different daripada produk lain? Ni jawapan dia…
 

Shaklee..

pengedar sah shaklee gombak

1) Hasilkan produk terbaik bersumberkan alam semulajadi. So, mama tak perlu risau if produk ni mengandungi kandungan bahan kimia yang bahaya untuk kesihatan.

2) Amat mementingkan ketelitian supaya kualiti dan mutu keberkesanan produk terjamin.

3) Sangat pentingkan keselamatan dan standard yang sangat ketat. Shaklee telah menjalankan lebih 350 ujian pada setiap ramuan baru agar produk tersebut tidak terdedah kepada pencemaran berbahaya.

Shaklee juga buat lebih 100,000 ujian kualiti setahun bagi memastikan ketulenan dan kebolehan potensi sebenar produk. Mama rasa dah cukup yakin sebab bukan 1,2 je kajian yang dijalankan.

4) Bertanggungjawab memberikan produk yang berkesan. Pemilihan ramuan adalah daripada bahan-bahan semulajadi yang paling halus dan tulen sehingga bukti kajian sains dan makmal lebih daripada 100 bahan kajian penerbitan.Memang no doubt lagilah.

5) Kajian yang telah dijalankan pada 2007 membuktikan mereka yang mengambil suplemen Shaklee selama lebih 20 tahun mempunyai tahap kesihatan yang lebih baik berbanding mereka yang mengambil suplemen lain ataupun mereka yang tidak mengambil suplemen langsung.

6) Yang terakhir ni paling mama setuju. Shaklee telah berada di pasaran lebih 55 tahun dan menjadi peneraju dalam pergerakan alam sekitar, daripada mencipta pencuci biorosot pertama dalam tahun 1960 hingga jadi syarikat pertama di dunia yang diiktiraf sebgai CLIMATE NEUTRAL ™.

Jadi, apa tunggu lagi..apa yang kita PILIH setiap hari memainkan peranan yang penting dalam membentuk kesihatan kita di masa akan datang.

Kajian saintifik mengesahkan, mengawal berat badan, makan secara seimbang dan sihat, pengambilan suplemen yang baik dan kurang terdedah kepada bahan kimia serta toksin di rumah dapat mengurangkan risiko kesihatan di masa hadapan.

“SHARING  IS LOVING”
Mama Dhiya (SID:1076601)
sms/whatsapp : 012-5572559
 
ANDA PEMINAT SETIA SHAKLEE TETAPI TIDAK MENDAFTAR SEBAGAI AHLI?TAHUKAH BAHAWA ANDA LAYAK UNTUK MENDAPAT CASH BONUS BULANAN SETIAP KALI ANDA MEMBELI PRODUK-PRODUK SHALEE? SECARA AUTOMATIK, ANDA JUGA BERPELUANG UNTUK MENJANA 4-5 ANGKA SEBULAN MELALUI ONLINE? JOM SERTAI SHAKLEE BERSAMA SAYA SEKARANG!!!
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

CAPTCHA Image
Reload Image